Cum au fost surprinși împreună Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce artista a declarat că au luat o „pauză” în căsnicie. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

.

Cum au fost surprinși Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce artista a declarat că au luat o „pauză' în căsnicie. În urmă cu câteva zile, fiica lui Florin Salam ținea primele pagini ale ziarelor, după ce s-a zvonit că divorțează de soțul ei, dar și că ar avea o relație cu un coleg de breaslă. A deslușit misterul și a spus clar că nu divorțează de tatăl copilului ei, dar că au luat o pauză din cauza unor probleme cu care ea se confruntă. Iată în ce ipostaze au fost văzuți de paparazzii Cancan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Betty Salam și Cătălin Vișănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel, Matthias. Ei bine, au pozat mereu într-o familie perfectă, demnă de invidiat, însă în ultima vreme se pare că mariajul lor a fost pus la încercare. Totuși, imaginile surprinse de Cancan cu ei, în timp ce se aflau în mall, alături de fiul lor, demonstrează că problemele încep să dispară.

betty-salam-a-ajuns-pe-perfuzii-si-antibioticebetty-salam-a-ajuns-pe-perfuzii-si-antibiotice

Citește și: Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Oamenii trebuie să înțeleagă că o pauză îți poate salva relația.Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Citește și: Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista ar forma acum un cuplu cu un coleg de scenă: „Am luat această decizie împreună”

Citește și: Drama neștiută a lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie…”. Ce s-a întâmplat cu părinții lui

Citește și: Bella Santiago a fost victima fraudelor online și a rămas fără banii de la Te cunosc de Undeva: „Sunt absolut șocată. A scos câteva mii de euro de pe contul meu. Am primit un mesaj și…'. Cum a căzut în capcana hoților

Cum au fost surprinși Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce artista a declarat că au luat o „pauză' în căsnicie

Betty Salam și Cătălin Vișănescu și-au luat fiul și au ieșit ca o adevărată familie în mall, unde micuțul Matthias a avut parte de toată atenția părinților, mai ales după ce artista a declarat că ea și soțul ei locuiesc separat de când au luat o pauză în căsnicie. Au mers la un magazin de încălțăminte, unde fiica lui Florin Salam s-a consultat cu soțul ei, iar totodată a făcut și gesturi tandre față de el. Nu o dată, ci de mai multe ori l-a mângâiat și s-a apropiat de el, de parcă totul ar merge foarte bine în relația lor, așa cum se poate observa în imaginile de aici.

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au luat prânzul împreună

După ce au terminat sesiunea de shopping, unde Betty Salam i-a fost alături soțului și i-a arătat mai multe perechi de încălțăminte pentru a se putea decide, cei doi și-au luat fiul și au mers la zona de mâncare. Au ales un restaurant cu specific mediteranean și s-au delectat pe cinste. Nu doar la alegerea adidașilor pentru Cătălin Vișănescu au făcut o echipă bună, ci și aici, unde de la distanță au dat dovadă că sunt o familie perfectă, în ciuda problemelor pe care le au.

Totuși, cei doi nu s-au sărutat și nici nu au lăsat de înțeles că s-a produs marea împăcare, după ce artista a anunțat că sunt într-o pauză, până când ea își rezolvă anumite probleme. Chiar și așa, la cât de frumos s-au comportat ar putea să fie vorba despre începutul împăcării.

Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu

După numeroasele speculații legate de mariajul ei, Betty Salam a făcut lumină în acest caz și a declarat public că nu a divorțat și nici nu are de gând. De asemenea, a precizat că ea și soțul ei au luat o pauză, asta deorece ea nu trece printr-o perioadă foarte bună și nu vrea să își strice relația din cauza acestor probleme.

Am rămas fără mamă de la opt ani, iar responsabilitățile au fost destul de mari. Odată cu responsabilitățile a venit și o anxietate la pachet, cu care se confruntă jumătate din populație. Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar cum nu m-a doborât nimic până acum, nici nu mă va doborî. Soțul meu mă susține, eu îl susțin pe el. Pauza pe care am decis împreună cu el să o luăm nu este din niciun alt motiv. Nu există nici un bărbat în viața mea. În primul rând nu am timpul necesar pentru așa ceva, nu doresc decât să mă refac din orice punct de vedere.

Pauza pe care noi am luat-o este ca o refacere și pentru mine, dar și pentru soțul meu. Vrem să avem o relație sănătoasă și să stăm bine pe psihic, nu să stăm să ne complacem. Unii dintre ei aruncă cu pietre în mine. Pe mine mă doare, dar familia mă susține și mă înțeleg. (…). Tatăl meu e alături de mine, fratele meu este alături de mine, toți cei din familie, iar Cătălin îmi vrea binele, iar eu lui la fel. Matthias este în grija mea, este un copil fericit, vreau doar să mă refac. Oamenii știu doar să judece, dar nu știu ei familia mea.

E o perioadă puțin mai dificilă într-adevăr. Vreau să se pună stop la tot ce se vorbește pentru că m-am săturat. Mă dor toate aceste lucruri, pentru că numai eu știu sufletul meu. Numai eu știu cât mă străduiesc și eu să fiu cineva în viață, și nu vreau să arunce nimeni cu noroi către mine. Cătălin este și va fi bărbatul meu, îl respect, el mă respectă pe mine, oamenii trebuie să înțeleagă că sunt vremuri noi, iar o pauză îți poate salva relația. Eu nu am divorțat, nu voi divorța. Noi ținem legătura zi de zi. Noi vorbim, ne vedem, luăm masa împreună.', a spus Betty Salam, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton