Cum au fost surprinși împreună Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după ce s-a zvonit că divorțează! S-au întâlnit în oraș și...

 Dumitrache Laura
.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani, iar în urmă cu ceva timp s-a zvonit că cei doi sunt la un pas de a divorțat. Recent, actrița și soțul ei au demonstrat că au o relație frumoasă, după ce au fost surprinși în ipostaze romantice. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mers împreună în oraș, unde s-au întâlnit cu câțiva prieteni și s-au bucurat de moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La începutul anului acesta, s-a zvonit că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar fi la un pas de a divorțat, după ce bărbatul a fost surprins în compania unei tinere. Vedeta a preferat să nu vorbească despre această situație, lăsând loc de interpretări. Recent, actrița și soțul ei au fost surprinși împreună la un restaurant din nordul Capitalei.

WhatsApp Image 2023-05-08 at 10.27.49WhatsApp Image 2023-05-08 at 10.27.49

Oana Zăvoranu și Alez Ashraf formează unul dintre cele mai îndrăgostite cupluri din showbiz-ul din România. Actrița l-a cunoscut pe soțul ei într-o perioadă în care nu mai credea în iubire și în relații serioase. Ei bine, Alex Ashraf a știut cum să o cucerească pe brunetă. În ciuda tuturor zvonurile legate despre despărțirea lor, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează în continuare un cuplu. Iată cum au fost surprinși cei doi de paparazzi Spynews!

Citește și: Oana Zăvoranu își cere scuze public vedetelor cărora le-a greșit: 'Am puterea să fac pace cu mine. Regret. I-am luat în râs și…'

Citește și:Oana Zăvoranu a vrut să joace în serialul „La Bloc', dar a picat castingul: „Se vedea. Nu s-a putut'

Citește și:Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea'

Citește și:Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Ce greșeli de stil a făcut Prima Doamnă: „S-a îmbrăcat ca la…'

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce s-a zvonit că divorțează

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună de ani de zile, iar în urmă cu ceva timp s-a zvonit că cei doi divorțează, după ce tânărul a fost surprins în compania unei tinere misterioase. Oana Zăvoranu preferă să își țină viața departe de lumina reflectoarelor și să nu vorbească despre viața sa personală. Recent, vedeta a fost surprinsă alături de soțul ei, Alex Ashraf, în timp ce luau masa în oraș, alături de câțiva prieteni. Potrivit Spynews.ro, relația celor doi este cât se poate de fericită. Iată imaginile AICI!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mers la un restaurant din nordul Capitalei, unde s-au întâlnit cu câțiva prieteni. La un moment dat, soțul vedetei s-a ridicat alături de o prietena și a condus-o pe aceasta în parcarea restaurantului, pentru a-i da din mașină niște documente. Au stat câteva minute la mașină. după care Alex Ashraf s-a întors la restaurant, unde se afla soția lui.

Gestul romantic făcut de Alex Ashraf pentru soția lui

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au stat la restaurant până târziu, iar la plecare, tânărul i-a deschis ușa de la mașină soției sale, după care el s-a urcat la volan și au plecat împreună. Se pare că relația lor este una foarte bună și sunt foarte fericiți împreună. În luna ianuarie, Alex Ashraf a fost surprins în compania unei femei misterioase și s-a zvonit că Oana Zăvoranu ar divorța de soțul ei.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le transmitea fanilor săi că relația cu soțul ei este cât se poate de perfectă. „Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)', a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă în care fosta actriță nu mai credea în iubire. Chiar și așa, tânărul a reușit să o cucerească și s-au căsătorit. În anul 2021 a mai existat speculații despre divorț, dar vedeta a spus că este foarte fericită alături de soțul ei.

Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră, care este copilul nostru iubit. Suntem fericiți, ca la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală.

Ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste (…) O căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot', a fost mesajul postat de vedetă în urmă cu 2 ani.

Sursa foto: Instagram/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton