Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin proces de divorț: "Să nu simtă vreo diferență de iubire, de atașament..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce au stabilit Oana Ioniță și fostul soț în privința custodiei copiilor. Oana Ioniță a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că divorțează de soțul ei, Florin și tatăl copiilor ei. Oana Ioniță și fostul soț au luat o decizie neașteptată în ceea ce privește custodia celor doi copii. Iată ce a declarat vedeta despre înțelegerea la care a ajuns cu tatăl micuților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță și-a surprins fanii, în urmă cu câteva săptămâni, când a anunțat că a decis să divorțeze de soțul ei, Florin, alături de care este mama a doi copii. Oana Ioniță și fostul soț au împreună o fată și un băiat, iar fostul cuplu a ajuns la concluzia că cei doi copii vor locui separat, iar custodia va fi comună. Iată despre ce este vorba!

unnamed-3unnamed-3

Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin prpces de divorț

Oana Ioniță și fostul ei soț, Florin, au stabilit că vor avea custodie comună asupra copiilor, însă fetița va locui alături de mamă, iar băiatul împreună cu tatăl.

Custodia este comună. Isabel va locui la mine și Maxim, la Florin. El o să se mute. Vacanțele o să le petrecem împreună. Eu o să merg să îl iau de la școală, să îl ajut cu temele. El vine și îl duce la teatru, astfel încât să aibă un program ca și până acum, să nu simtă ei vreo diferență, de percepție, de iubire, de atașament', a declarat Oana Ioniță pentru Unica.

Citește și: Cum gestionează Oana Ioniță relația cu copiii ei, în plin divorț de Florin Budnaru: „Trebuie să știe că părinții îi iubesc’

Citește și: Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Divorțul dintre Oana Ioniță și Florin nu s-a pronunțat

În ceea ce privește divorțul, Oana Ioniță a declarat că procedura nu a fost încă finalizată, fiind vorba de mai multe etape.

„Trebuie să se pronunțe. Până la urmă am stabilit să facem la notar, dar s-a continuat și în tribunal. Ultima dată când ne-am întâlnit, la tribunal, a durat cinci minute. Ne-am văzut, am spus amândoi că suntem de acord, am semnat. Încercăm să fim niște părinți cât mai buni pentru copii, astfel încât să nu simtă povara despărțirii noastre', a declarat Oana Ioniță, pentru sursa citată.

Când a realizat Oana Ioniță că mariajul cu Florin nu mai funcționează

Oana Ioniță a mărturisit că anul trecut și-a dat seama că mariajul cu tatăl copiilor ei nu mai funcționează. Cei doi au încercat să repare relația, dar au realizat că singura cale este divorțul.

Anul trecut. Am vorbit cumva amândoi. Știi cum e, fiecare cărămidă se construiește ca să iasă o construcție destul de mare. Când vine cutremurul, câteodată vine pe neașteptate, dar și destrămarea unei relații se poate întâmpla la fel, cum s-a produs și construcția. Din punctul meu de vedere, în relația mea, ruptura a fost în etape. Nu s-a întâmplat ceva ca să ne dea peste cap. În timp, fiecare și-a văzut altfel interesul și de viața lui', a mai adăugat Oana Ioniță.

Oana Ioniță, despre fostul soț: „Chiar dacă el întâlnește pe cineva, e important să…”

În prezent, Oana Ioniță și fostul soț, Florin, locuiesc împreună, însă bărbatul se va muta după ce va fi pronunțat divorțul. Coregrafa a subliniat că va păstra o relație armonioasă cu Florin, de dragul copiilor.

Asta nu ține de putere, trebuie să găsești o persoană care să fie pentru tine. Noi locuim încă împreună, până o să se mute Florin, așa că discutăm. Am văzut că în toți anii pe care i-am avut împreună, și în continuare, am fost foarte buni prieteni. Asta e important pentru copii și pentru noi, pentru viitor, să ne înțelegem. Chiar dacă el întâlnește pe cineva sau eu, important e să comunicăm pentru copii, a mai adăugat Oana Ioniță, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton