Cum au primit Aida Parascan, Andreea Esca și Smiley trecerea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV: „Făceam schimb de rețete, îmi sunt tare dragi”

 Tudorache Simona
.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea revin la PRO, la 'MasterChef' , iar vestea a bucurat-o nespus pe Aida Parascan., dar nu numai pe ea.  Aceasta a primit, în urmă cu 11 ani, marele premiu 'MasterChef chiar de la cunoscuții bucătari. Când vine vorba de comparații, Aida Parascan nu crede că foștii jurați de la Chefi la cuțite pot fi puși pe același rând cu cei care i-au înlocuit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Spectaculoasa mutare nu i-a lăsat indiferenți nici pe Andreea Esca, Smiley sau Cosmin Seleși. Prezentatorii au fost încântați că cei trei, care au făcut spectacol la PRO TV, vor face spectacol și vor prepara bucate alese la PRO TV.

aida-parascan-9aida-parascan-9

Aida Parascan aplaudă transferul chefilor de la Antena 1 la PRO TV

Aida Parascan se declară entuziasmată că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea revin pe scticlă. „Mă bucur mult, le doresc mult succes! Cu ei am rămas prietenă, după concursul pe care l-am câștigat, mai făceam schimb de rețete, îmi sunt tare dragi', a declarat Aida Parascan pentru Playtech.ro.
Ea are o părere și despre cei care i-au înlocuit, la 'Chefi la cuțite', după ce s-au retras din concurs. Este vorba despre Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia:

„Pe mine m-a premiat cealaltă echipă, cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, eram obișnuită cu ei, la 'Chefi la cuțite'. Ce părere am despre actualii jurați? Vă spun sincer că nu se compară cu ceilalți. Nu există termen de comparație', a adăugat Aida Parascan,

Citește și: Dramele care au făcut-o pe Mihaela Tatu să se gândească la moarte: „A fost prima dată când mi-a fost frică. Trecusem și prin operația de fibrom, trecusem prin accidente, dar nu atât de tare ca atunci când…”

Citește și: Cine e Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany. A fost chelneriță în Italia și apoi ispită la Insula Iubirii: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta”

Citește și: Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii'. Ce probleme financiare a avut

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tora Vasilescu: „Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Nu există leac'. Cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat la Buftea și ce dietă ține, la 73 de ani / EXCLUSIV

Cosmin Seleși și Smiley, fericiți că vor fi colegi cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

Cosmin Seleși, fost prezentator la Te cunosc de undeva, la Antena 1, acum vedeta emisiunii „Batem palma' de la PRO TV s-a arătat încântat că va fi coleg cu renumiții chefi. „YES (DA)', a scris el pe Instastory, dar a lăsat și un comentariu la postarea prin care Florin Dumitrescu anunța transferul: „Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!'.

Andreea Esca a publicat pe Instastory poza celor trei chefi și a avut un comentariu pe măsură. „Opaaa', a scris vedeta PRO TV. Smiley a avut aceeași reacție.

Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce a semnat cu PROTV

Revenirea într-un nou sezon MasterChef este pentru Chef Cătălin Scărlătescu la fel ca întoarcerea la locurile natale: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat', spune el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton