Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: "Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga..."

 Dumba Gabriela
.

Mama lui Gabi Bădălău este fericită că fiul ei s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, iar afaceristul din Giurgiu a dezvăluit cum au primit părinții lui vestea că a ieșit din acea relație. Gabi Bădălău recunoaște că fosta lui iubită avea foarte multe defecte, dar i le-a tolerat pentru că o iubea, însă de această dată l-a dezamăgit foarte mult și nu are de gând să o mai primească în viața lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Potrivit lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu l-ar fi înșelat mai multe luni la rând cu medicul ei estetician și din acest motiv a decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Blonda a negat tot timpul această acuzație, în declarațiile oferite presei, însă afaceristul din Giurgiu susține că lui i-a recunoscut că l-a înșelat.

bianca-1-5-scaled-2bianca-1-5-scaled-2

Cum a reacționat mama lui Gabi Bădălău când a aflat că fiul ei s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și-a deschis sufletul în cadrul podcastului moderat de Ameri Nasrin, unde a vorbit și despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. Când aceasta l-a întrebat: „Ai tăi au respirat ușurați după ce au aflat vestea că nu mai sunteți împreună?', afaceristul a confirmat.

Gabi Bădălău spune că mama lui s-a rugat tot timpul pentru binele lui și i-a cerut lui Dumnezeu un „semn' pentru fiul lui, pentru a vedea daca este potrivită relația pentru el sau nu.

„Eu îmi doresc să fie fericită, liniștită. (…) Ea avea foarte multe defecte. M-a dezamăgit maxim. Și nu doar cu situația asta, cât și cu atitudinea ei de după, până acum, până în momentul ăsta. (…) Da. (n.r. au respira ușurați). Mama chiar îmi spunea astăzi că „mamă, mă rugam că dacă e pentru tine, să fie, dacă nu e pentru tine, să se întâmple ceva ca să te poți rupe”. Și s-a întâmplat! Eu îi ascult tot timpul (n.r. pe părinți), dar deciziile le iau eu', a spus Gabi Bădălău în podcastul lui Ameri Nasrin.

Gabi Bădălău recunoaște că i-a reproșat Biancăi că îl înșală, dar ea nu s-a apărat în niciun fel. Ba mai mult, a continuat să greșească și a venit la petrecerea VIVA! 25 de ani cu cel cu care ar avea o relație.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua’, a mai povestit Gabi Bădălău.

Citește și: Maria Dragomiroiu a vândut în piață ca să își cumpere acordeon: „Ca să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești'

Citește și: Afacerea care l-a lăsat pe Jorge fără 350.000 de euro: „M-a durut atunci și pot să spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. De aia am trecut pe imobiliare…'

Ce relație are Gabi Bădălău cu părinții lui și cum a fost copilăria lui

Gabi Bădălău a mărturisit că are o legătură foarte specială cu familia sa, că a avut parte de o copilărie frumoasă. Totodată, afaceristul din Giurgiu a precizat că greșelile făcute la anumite vârste nu trebuie să fie repetate.

„Ne-au crescut bunicii, fără telefoane, ne jucam pe uliță. Făceam oameni de zăpadă iarna, vara mergeam la scăldat la anumite bălți. O copilărie cu educație din partea părinților, mama fiind cadru didactic. Cei 7 ani de acasă contează foarte mult. A fost o copilărie frumoasă.

Noi suntem o familie unită. Părinții mei sunt împreună de peste 35 de ani. Eu n-am văzut în casă la mine certuri în familie, divorțuri… Eu sunt mai atipic. Și am crescut mișto, cu simțul rușinii, al educației. Când eram mic, ai mei mă terorizau cu școala. (…)

Noi, oamenii, ar trebui să învățăm din greșeli. Lucurile pe care le faci la 20 de ani nu îți mai stă frumos să le faci la 30. Ce greșeli faci la 30 nu le mai poți repeta la 40. Așa ar fi bine. Și am mers pe principiul ăsta, să învăț din greșeli și să conștientizez lucrurile pe care le fac greșit și să le repar.

Da, s-a întâmplat de foarte multe ori sintagma asta (n.r. face referire la „baiat de bani gata' și „baiatul lui tati'). În cercurile noastre de prieteni, nu. Eu sunt foarte mândru de tatăl meu. (…) Îmi doream foarte mult să fac bani. (…) Eu mă sfătuiesc cu mama și cu tata… mai ales cu mama, vorbesc cu ea de 10 ori pe zi. Acum, cu tata mă consult cu el în business', a spus Gabi Bădălău, în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton