Cum au reușit Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis să reziste 19 ani împreună. Cei doi au o fiică de 18 ani: „Eu cedez, nu am o problemă în a face primul pas spre o împăcare"

 Tudorache Simona
.

Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis au reușit să treacă cu relația lor proba timpului. Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani și de 18 ani sunt părinți. Nu au știut de la început dacă sunt făcuți unul pentru celălalt, dar atunci când au realizat nu și-au mai dat drumul la mână.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Legătura lor a devenit tot mai puternică și mai frumoasă odată cu trecerea timpului. Fiica lor, Teodora, le-a întregit povestea. Chiar dacă au trecut și prin întâmplări neprevăzute, au reușit să reziste împreună și să descopere iubirea cu alți ochi în fiecare zi. Cu o carieră fabuloasă în spate, Liana Stanciu reușește să își joace cu succes și rolul de soție și de mamă.

liana-stanciu-67liana-stanciu-67

Liana Stanciu, despre primele întâlniri cu Miță de la Bere Gratis

Liana Stanciu nu poate uita nici acum prima întâlnire cu Miță. „Era un puști foarte talentat, cu o voce fabuloasă și cu o prezență care nu putea fi ignorată. Fie că-ți plăcea fie că nu, nu-l puteai ignora', spune ea pentru Unica.

Povestea lor nu s-a întâmplat pe neașteptate, a durat ceva până și-au dat seama că vor să joace în același film. „A durat vreo doi ani și ceva, pentru că nici el nu a fost sigur de la început. Nu știu dacă am avut momente de heartbreaking. Ne-am despărțit, ne-am împăcat, nu a fost o chestie să zici că n-a mai trăit nimeni așa ceva. Într-o zi de martie, însă, ne-am trezit că suntem foarte bine împreună', precizează Liana Stanciu.

Cum au rezistat Liana Stanciu și Miță 19 ani împreună

S-au căsătorit pe 9 iunie 2005. Secretul mariajului lor de 19 ani? „Întrebarea este grea…înainte de toate trebuie să existe iubire și înțelepciune. Părintele nostru duhovnic ne spunea să nu fim amândoi nervoși în același timp. Înțelepciune înseamnă să respecți și nevoile celuilalt, nu doar ale tale, mai ales într-o relație unde este și un copil mare”, continuă ea.

Liana Stanciu recunoaște că e prima care cedează atunci când mai apar discuții în cuplu.. „Nu contează, de obicei eu le spun că vorbim despre asta și mâine, că eu trebuie să mă duc la culcare prima. Eu cedez, nu am o problemă în a face primul pas spre o împăcare, las de la mine. Sunt prima care cere îmbrățișarea. Fii-mea, când era mică, cerea bătălia cu pupici. Acum nu mai cere că are 18 ani. Îmbrățișarea de familie era obligatorie în diminețile când eram acasă toți 3', mărturisește vedeta.

Cum e Liana Stanciu în rolul de mamă

Teodora are astăzi 18 ani și Liana recunoaște că datorită ei învață în fiecare zi ceva nou. „Învăț în fiecare zi ceva, mă modific în fiecare zi pentru că nu am încotro. Tinerii din ziua de azi au alte nevoi decât aveam noi la vârsta lor, alte dorințe. Trebuie să-i lăsăm, zilnic, să fie ei, pentru că suntem tentați să ne băgăm în viețile lor și să le arătăm ce e bine, lucru care este complet greșit', afirmă prezentatoarea.

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…”/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

Citește și: Maria Cârneci, amintiri din copilăria la țară cu Ion Dolănescu și frații lui: „Nu ne-am certat niciodată că și ei au fost copii mulți cu neajunsuri, noi la fel…”

Citește și: Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

Citește și: Carmen Brumă ne învață cum să scăpăm de grăsimea de pe burtă: „Poți să faci un milion de abdomene în fiecare zi. Nu se va vedea dacă nu ai grijă la… „

Liana Stanciu, o gospodină desăvârșită

Atunci când nu apare la TV sau nu prezintă o emisiune la radio, Liana Stanciu e o gospodină desăvârșită. „Fac piața aproape zilnic, sau la două zile. Mă știu toate vânzătoarele și îmi place să iau zarzavaturi de la bulgăroaice. Recunosc că Teodora gătește în ultima vreme și gătește bine, face tot felul de chestii de pe site-uri, ne surprinde pe amândoi. Face niște paste cu creveți fabuloase, tacos foarte bun'.
„Sunt obsedată de curățenie, îi înnebunesc pe ai mei. Chiar dacă e curat în casă sigur mai e ceva de făcut. Chiar dacă toate sunt la locul lor sigur mai am niște șosete de împerecheat sau niște tricouri de călcat', adaugă Liana Stanciu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton