Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh 8 ani de relație: „Când pleci într-o călătorie cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla, ești acolo pentru el"

 Tudorache Simona
.

Alexia Eram și Mario Fresh au ales să sărbătorească opt ani de relație la malul mării. Cei doi au ajuns pe litoral și s-au lăsat duși de val. Influencerița și iubitul ei au marcat iubirea ce o trăiesc într-un mod aparte. Cei doi au luat o cină romantică în doi, într-un decor special. Pe masă trona un buchet de flori, dar și o inimă din lumânări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mario Fresh a fost cu sufletul alături de Alexia Eram atunci când aceasta a plecat în competiția dură de la America Express cu fratele ei, Aris. Atunci, Alexia a recunoscut că așteaptă inelul de la Mario Fresh. De atunci au trecut câteva luni bune, iubirea lor curge la fel de frumos, dar fiica Andreei Esca nu a mai revenit asupra acestui subiect.

alexia-eram-3alexia-eram-3

Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc opt ani de relație pe litoral

În aceste zile, Alexia Eram și Mario Fresh fac schimb de gesturi tandre pe litoral. Cei doi îndrăgostiți nu au ales o destinație de afară pentru a sărbători cei opt ani de iubire, ci au rămas în România pentru câteva zile de răsfăț la malul mării.

„Am fugit câteva zile la mare. Urmează și ziua noastră și am zis să facem o mică escapadă. Zilele astea ne relasăm, ne bronzăm și nu facem nimic„, a mărturisit Alexia Eram în online.

Fiica Andreei Esca a marcat cei opt ani de iubire cu Mario Fresh și pe rețelele de socializare. „Opt ani cu inima mea', a adăugat Alexia Eram în ziua marelui eveniment.

Alexia Eram a recunoscut că ar face totul pentru Mario Fresh și că, indiferent de situație, ar fi acolo pentru el și l-ar ajuta să depășească orice obstacol.

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a spus Alexia Eram, conform Spynews.ro.

Cum a început relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh nu poate uita nici acum momentul când s-a îndrăgostit de Alexia. Artistul a cântat la ziua ei, apoi s-au revăzut la lansarea unui videoclip. El nu o cunoștea, ea era fanul lui.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: La mulți ani, Alexia!. Dar nu știam cine e Alexia, mă uităm în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din Bucureșți.
A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”
, a povestit artistul, despre începuturile lor.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Cum au trecut Mario Fresh și Alexia Eram peste despărțiri

Mario Fresh a recunoscut că el și Alexia au mai avut episoade în care au stat despărțiți, dar admiratorii lor nu au știut nimic, pentru că au învăluit toate aceste momente într-o discreție totală.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine, a declarat Mario Fresh, la un moment, în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton