Cum au schimbat-o pe Adela Popescu cei 14 ani de relație cu Radu Vâlcan: "Nu există să îi cer ceva și să nu facă pe naiba în patru să se întâmple lucrul ăla"

.

Au trecut 14 ani de relație și 9 de căsnicie pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan, iar actrița vorbește la superlativ pentru soțul ei și sentimentele care îi unesc. Între timp au devenit părinții a trei băieți, rodul dragostei dintre ei, care i-a învățat să fie mai calmi și răbdători, iar Adela Popescu mărturisește cu emoție că iubirea pe care i-o poartă Radu Vâlcan i-a accentuat iubirea de sine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire și Onoare’ și sunt împreună din anul 2010. În 2014 s-au logodit, iar acum au trei copii frumoși împreună: Alexandru, Andrei și Adrian.

5d3dae2fdf1feb644eda789c9e9d79df5d3dae2fdf1feb644eda789c9e9d79df

Adela Popescu dezvăluie cum a schimbat-o relația cu Radu Vâlcan

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Adela Popescu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Radu Vâlcan. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 10 ani și au trei copii.

De când mă iubește Radu, mă iubesc mai mult pe mine. Asta simt, e o constantă. De când mă iubește el, total, așa cum simt eu că mă iubește, mi-am dat seama cât de mult mă iubesc eu pe mine. Am timp să mă iubesc pe mine.

Când partenerul nu te iubește sau nu te iubește cât ai vrea tu, energia ta se duce în a-l face să te iubească și a cerși atenție, e uman să faci asta.

Când el pur și simplu te iubește, tu ai timp să te concentrezi pe tine, pe profesia ta, pe dorințele tale, somnul tău. Ca un copil iubit acasă, are timp să înflorească pentru că e iubit pur și simplu. Radu nu e genul romantic, dar face gesturi. Nu există să îi cer ceva și să nu facă pe naiba în patru să se întâmple lucrul ăla', a declarat Adela Popescu, în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge'.

Citește și: Mesajul emoționant al avocatei Laura Vicol, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Îmi zicea mereu că o să facă ceva să-l țin minte'

Citește și: Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște, a fost găsită moartă în casă. Primele indicii privind decesul sportivei de 26 de ani

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat’

Citește și: Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, acum 15 ani: „Am repetat luni de zile și eram paraleli unul cu celălalt. Apropierea s-a produs… ‘

Cum reușesc Radu Vâlcan și Adela Popescu să reziste unui program încărcat, zi de zi

Viața cu trei copii cu este una ușoară și Adela Popescu recunoaște că uneori își pierde răbdarea și ajunge în situații pe care le regretă mai târziu, însă actrița spune că organizarea contează enorm în casa lor.

Fiecare dintre ei are proiecte profesionale solicitante, copiii au nevoie de atenție, așa că pentru a le putea împăca pe toate au nevoie de un program bine pus la punct, în fiecare zi.

„Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta, mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lapte pentru următoarea masă.

În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică gospodină. Pe cei mici îi luăm la 16.00 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul.

Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama cât de tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea', a adăugat Adela Popescu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton