„Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că, până la urmă…”. Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși treburile erau aranjate

 Dumitrache Laura
.

Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși nu se aștepta la locul 1. Bodo de la Proconsul a vorbit recent despre ce s-a întâmplat la Cerbul de Aur din 2001 și la festivalul Mamaia. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare la mai bine de două decenii de la evenimentele muzicale. Bodo susține că piesa lui de la festivalul Mamaia s-a clasat pe locul 3, din cauza altor artiști care ar fi trișat. De asemenea, la Cerbul de Aur, Proconsul a luat premiul I, deși, spune el, Luminița Anghel ar fi trebuit să primească premiul cel mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși nu se aștepta la locul 1. Bodo de la Proconsul a participat la Festivalul Mamaia, cu piesa „Cerul', cu care a obținut locul al treilea. Cu toate astea, artistul susține că ar fi meritat locul I, dar acesta a fost ocupat de o piesă interpretată de Călin Geambașu. Cântărețul s-a simțit de nedreptățit la acea vreme.

cerbil de aur proconsulcerbil de aur proconsul

Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, Bodo a vorbit despre perioada în care a participat la Cerbul de Aur și la Festivalul Mamaia. Artistul a dezvăluit că au fost câțiva colegi de breaslă care ar fi trișat la acea vreme.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul și cum se simte acum, la 3 ani de la infarct: „A fost ca o revizie pentru corpul și organismul meu. Am făcut niște analize și…”

Citește și:Băieții adoptați de Bodo de la Proconsul fac școala la stat, în satul lor: „Comuna are o clasă de olimpici”

Citește și:Vulpița a fost părăsită de soțul ei, Viorel, după ce a născut. Veronica Stegaru nu are unde să locuiască și acum se află într-un centru specializat cu bebelușul

Citește și:„A murit o fată, iar eu eram fără permis…” Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși nu se aștepta la locul 1

Bodo de la Proconsul a făcut dezvăluiri inedite despre participarea la Cerbul de Aur din anul 2001. La acea vreme, solistul a câștigat locul I, deși, spune el, Luminița Anghel ar fi fost cea care trebuia să pe locul I. Mai mult, cântărețul susține că toată lumea știa acest lucru, dar juriul internațional ar fi hotărât să ofere marele premiu trupei Proconsul, pentru melodiile „Cerul' și „Ți-am dat inima'.

„Am mers la Cerbul de Aur. Noi, niște copii tâmpiți. Am fost chemat de doamna Mariana Șoitu la TVR și mi-a pus soliștii cu care mă băteam eu la secțiunea mea. Erau foarte mulți artiști, mie mi-e era teamă de unul singur, un lituanian care suna bine. L-am ascultat pe lituanian la probele de sunet și la live cânta foarte prost. (…) Am terminat, eu pe vremea aceea eram iubitul Ioanei Băsescu. Si am plecat cu Ioana la Poiana Brașov, și-așa nu voiam să ne vadă lumea.După concert, mă sună Gina Stroian, să nu plecați că sunteți în gală.

M-am rugat de ea să îmi spună ce loc am luat și mi-a zis: Ați luat trofeul. Sunt mișcări de trupe grave, pentru că altcineva era pus pe listă. Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că juriul era format din 8 membri din afara granițelor și doar doi români, regretații Anton Șuteu și Cornel Fugaru. Și ăia 8 au dat 10. Îți închipui cum au făcut ai noștri care aveau comandă să nu dea 10. Și până la urmă au dat și ei 10. Și uite așa am ținut Cerbul de Aur acasă', a spus Bodo la podcastul lui Horia Brenciu.

Bodo: „La Mamaia am luat locul 3 pentru că au trișat ceilalți”

De asemenea, solistul trupei Proconsul a susținut că la Festivalul Mamaia, piesa Cerul trebuia să ocupe locul I, dar a ieșit pe locul 3. Conform artistului, mai mulți colegi de breaslă ar fi trișat, iar Bodo s-a simțit nedreptățit la acea vreme. Călin Geambașu a câștigat locul I.

„La Mamaia, piesa Cerul trebuia să ia marele premiu, dar a luat locul 3. Pentru că au trișat ceilalți de pe primele două locuri, s-au dus imediat la Internet Cafe, chestie recunoscută de Călin Geambașu. Era faza aia cu vorbitul la 5 secunde, netaxabile. Si a băgat un milion de voturi la piesă de pe același număr, că nu era o problemă la vremea respectivă. M-am enervat atunci, dar important e că publicul a auzit piesa', a mai povestit Bodo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton