Cum și-a câștigat primii bani Alina Ceușan, prezentatorea emisiunii Love Island: "Aveam deja un salariu de prin clasa a noua"

 Dumba Gabriela
.

Alina Ceușan a muncit încă din liceu și spune că deja în clasa a noua câștiga foarte bine. Celebra influenceriță de la Cluj-Napoca, acum prezentatoare a emisiunii Love Island de la Pro TV, a iubit tot timpul atenția și și-a câștigat primii bani fiind în lumina reflectoarelor, așa cum îi place cel mai mult. Și dacă între timp a devenit foarte cunoscută în online, Alina Ceușan a început cu televiziunea, încă din adolescență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Ceușan este cunoscută pe rețelele de socializare de peste 10 ani, însă pentru publicul larg a devenit celebră odată cu participarea la emisiunea Asia Express, de la Antena 1, acolo unde a făcut echipă cu Carmen Grebenișan. Între timp a acceptat și provocarea Love Island, de la Pro TV și spune că se simte excelent și în postura de prezentatoare.

29bd946cf3b51fc4bfec9cfda6621a3629bd946cf3b51fc4bfec9cfda6621a36

Cum și-a câștigat Alina Ceușan primii bani

Alina Ceușan a avut joburi sezoniere, dorindu-și încă din liceu devină independentă din punct de vedere financiar. A început cu pași mici, pentru a avea bani de buzunar și a nu mai fi nevoită să le ceară părinților, iar acum este unul dintre cei mai bogați influencenri.

Cred că ultimii bani de la ai mei, i-am luat în timpul facultății, deși aveam deja un salariu de prin clasa a IX-a. Tot timpul munceam, cel puțin pe timp de vară și mi-a plăcut independența asta și mi-a prins bine. După care mi-am văzut de parcurs și lucrurile s-au întâmplat de la sine.

Cred că undeva prin 2012 am făcut primii bani din blog foarte strâns legat de activitatea mea din online. M-am desprins destul de repede de tot ceea ce au însemnat finanțele familiei. Cred că acesta este un lucru bun și un exercițiu foarte bun pentru tinerii din ziua de azi să încerce măcar un job de vară sau tot timpul să aibă ceva în mișcare„, a declarat Alina Ceușan pentru Playtech Știri.

Citește și: Mihai Sturzu a devenit comandant de aeronavă, la peste 10 ani de la destrămarea trupei Hi-Q: „Sunt foarte mândru’. De ce a renunțat la muzică și politică

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Andra în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade. Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical…’. A ajuns deseori la epuizare / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar a obținut o nouă victorie în procesul cu fostul soț: „Niciodată nu a plătit pensia alimentară’. Câți bani le datorează afaceristul celor doi copii

Înainte de a fi celebră în online, însă, Alina Ceușan a fost asistentă TV.

Am fost asistentă TV ca să revenim unde suntem acum și să închidem cercul cum s-ar spune. Era o televiziune din Târgu Mureș, era o emisiune de vară foarte fresh, efervescentă, eram destul de tânără și eram cu o colegă de-a mea, tot Alina o cheamă, de la agenția de modele la care eram la momentul respectiv.

Eu am 1,70 m, au fost începuturi care s-au întâmplat în orașul meu natal, în Târgu Mureș. Cred că e un vis absolut normal pentru orice fată căreia în place direcția asta de fashion, de beauty, de shootinguri, dar nu putem să vorbim de ceva serios neapărat„, a mai spus Alina Ceușan.

Ce spune Alina Ceușan despre copilăria ei și care sunt cele mai dragi amintiri

Deși se bucură de popularitate, Alina Ceușan a ales să locuiască în continuare la Cluj, unde este nucleul familiei, preferând să facă naveta la București pentru diverse joburi sau evenimente, la care trebuie să fie prezentă. Are o relație apropiată cu familia și a preferat să fie lângă ei.

„Am avut o copilărie normală, simplă, modestă aș spune, foarte liniștită. Ai mei sunt încă împreună, Slavă Domnului! Suntem o familie foarte mare. Am foarte mulți verișori, ne întâlnim de fiecare dată de Paști, de Crăciun, de zilele de naștere ale bunicilor și așa mai departe. Cred că a fost cu foarte mici excepții, o copilărie ideală', a declarat Alina Ceușan, pentru Impact.ro, acum ceva vreme.

Fascinată de ritualul de frumusețe al mamei sale, atunci când era copil, Alina Ceușan a făcut un experiment inedit cu propria podoabă capilară.

„Știu că mi-a mai zis mama că am încercat să-mi fac o mască de păr, pornită de atunci pe industria de beauty – povestește ea amuzată – dintr-un borcan de untură de porc care era pe balcon. Mi l-am pus în păr să-mi fac o mască, nu știu, văzusem probabil ceva la ea în rutina de îngrijire, s-a soldat cu vreo 5-6 spălări pe cap în vană în seara aceea. Cea mai creativă am fost!', a declarat Alina Ceușan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton