Cum a cerut-o Daniel Pavel de la Survivor în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria Pop: „Nu se aștepta, aveam febră 40”. Cum l-a ajutat viitoarea soacră

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a cerut-o Daniel Pavel de la Survivor în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria Pop. Daniel Pavel prezentatorul reality show-ului Survivor a orchestrat timp de 6 luni cererea în căsătorie pentru pentru iubita sa. Vedeta Pro TV a dezvăluit că momentul special a avut loc în parcul Herăstrău, când a invitat-o pe Ana Maria Pop la o plimbare cu barca, deși amândoi aveau febră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a cerut-o Daniel Pavel de la Survivor în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria Pop. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au povestit cum a decurs acea zi de octombrie, când prezentatorul Survivor a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, oferindu-i un superb inel personalizat de la celebrul brand Tiffany. Deși sănătatea le-a jucat feste, cei doi au ieșit totuși la o plimbare cu barca pe lacul Herăstrău, moment în care Daniel Pavel i-a propus Anei Maria Pop să-i devină soție.

daniel-pavel-si-iubita-ana-maria-pop-7daniel-pavel-si-iubita-ana-maria-pop-7

Cum a cerut-o Daniel Pavel de la Survivor în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria Pop

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt de doi ani împreună, iar anul acesta cei doi se vor căsători religios. Conform zodiacului chinezesc, anul 2024 este unul excepțional pentru prezentatorul Survivor România.

În ceea ce privește găsirea modelului, nu mi-a fost greu pentru că am avut niște dialoguri cu Ana. Aveam o idee de unde și cum trebuie să arate, apoi – buna ei prietena – Roxana, mama Anei – am avut câteva elemente de complicitate, modul în care a traversat el mări și țări ca să ajungă pe deget aici. Apropo de apă, m-am gândit cum să-l livrez.

Citește și: Oana Radu, dezvăluiri neașteptate despre moartea fostului ei iubit, Alin Suflea: „Am spus lucruri nașpa, pe care le regret din suflet. Pentru că omul ăla este mort și nu se poate apăra…'

Citește și: Cum a testat-o miliardarul Piero Ferrari pe Romina Gingașu la prima lor întâlnire: „M-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am răspuns sincer'

Citește și:Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu mama copiilor lui, Ana Pandeli: „Nu vreau să facem nunta la biserică'

Citește și:Prima imagine cu fiica adoptată de Crina Matei: „Fiecare călătorie a micuței mele este sigură…'. Micuța Charlotte a fost creștinată de 11 perechi de nași

S-a întâmplat pe barcă, pe lacul Herăstrău, fără nimic pretențios, însă esențial. Eu sunt ofițer de marină, noi am călătorit foarte mult și cumva simbolizează cam toate momentele importante. Nu se aștepta, aveam febră 40, 39 ea la momentul acela: o zi superbă de octombrie. Am niște cartonașe scrise de la Survivor, o să le folosesc pe acelea și asta a fost toată strategia. Într-o formulă a fost și multă gândire, strategie tactică, a fost și foarte multă ispirație pe moment.„, a declarat Daniel Pavel pentru Playtech.

Cum a reacționat Ana Maria Pop în mometul când Daniel Pavel a cerut-o de soție

Surpriza pregătită de Daniel Pavel a avut efectul scontat căci Ana Maria Pop nici nu bănuia surpriza care o aștepta. Frumoasa vedeta a fost teribil de entuziasmată și a apreciat faptul că partenerul ei a cerut-o în căsătorie într-o manieră inedită.

Când mă simțeam destul de rău și zice: Hai să ieșim în parc!'. Habar nu aveam, nu înțelegeam de ce și-a luat rucsacul cu el. Am luat bărcuța simplu cum ne place nouă, ne-am plimbat, era o zi cu soare, destul de rece și când am văzut că scoate acele cartonașe și după aceea apare și inelul. Am fost cea mai surprinsă femeie din lume! Îmi doream foarte mult ca acest lucru să se întâmple într-un loc normal, simplu, nu pe o plajă înconjurată de lumânări și flori și chestii clișeice.„, a declarat Ana Maria Pop, pentru aceeași sursă.

Daniel Pavel a avut mari emoții când a cerut-o de soție pe Ana Maria Pop

Daniel Pavel a recunoscut că avea mari emoții și până și iubita sa a observat că îi tremurau mâinile. Ana Maria Pop a mărturisit că a simțit din plin autenticitatea sentimentelor lui Pavel și a rămas profund impresionată de gestul partenerului de viață.

Daniel: „Sub imperiul momentului, o dată ce l-am dezvelit, l-am scos din săculețul lui, Anuța m-a întrebat: și? Eu nu am dus gestul până la capăt, să îl pui pe deget, să execut cererea, adică pentru mine livrarea, am livrat, ofițerul de marină a adus. Mai trebuia un pas și l-am făcut.”

Ana Maria Pop: „Și ca să dau din casă: avea emoții, îi tremurau puțin mâinile și zice: Da, da, trebuie să-l și pun pe mână'. Cumva a fost așa, a uitat, dar a fost totul perfect. A fost cea mai frumoasă cerere pe care eu am văzut-o și am simțit-o până în adâncul inimii.

FOTO” Instagram VIVA! YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton