Cum au colaborat Anghel Damian și Lia Bugnar la serialul Clanul, după despărțire. George Ivașcu dă din casă: "E important să se știe lucrul acesta"

 Dumba Gabriela
.

George Ivașcu îl interpretează pe Pelicanu, unul dintre personajele cheie din serialul Clanul de la Pro TV, de scenariul căruia sunt responsabili Anghel Damian și Lia Bugnar. Actorul a oferit câteva detalii din culisele colaborării din prezent dintre cei doi regizori, după despărțirea de acum un an. Reamintim faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o poveste de dragoste timp de nouă ani, în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian (32 de ani) și Lia Bugnar (54 de ani) s-au iubit timp de 9 ani, până când regizorul s-a îndrăgostit de Theo Rose (26 de ani), cea care îi este iubită în prezent și care i-a dăruit și un copil. Momentul despărțirii a fost unul devastator pentru Lia Bugnar, însă a acceptat să facă parte în continuare din proiectul Clanul.

641×450-00-70-1641×450-00-70-1

Lia Bugnar și Anghel Damian continuă să lucreze împreună la Clanul, după despărțire

Lia Bugnar a recunoscut că i-a fost extrem de greu după ce Anghel Damian a părăsit-o după nouă ani, dar mai mult decât pierderea relației a afectat-o gura lumii. După ce Anghel Damian s-a cuplat cu Theo Rose, mai tânără decât el, Lia Bugnar s-a confruntat cu diverse critici în online din partea celor care justificau oarecum ce i se întâmplă prin faptul că este bătrână.

În prezent, cei doi lucrează împreună pentru serialul Clanul, iar ranchiunea dintre ei a dispărut. Lia Bugnar a înțeles că Anghel Damian este fericit alături de Theo Rose și fiul lor și că nu mai există cale împăcare.

George Ivașcu, actorul care lucrează alături de amândoi în proiectul Clanul, a povestit cum este pe platoul de filmare.

„Scenariul scris de Anghel Damian și Lia Bugnar, că e important să se știe lucrul acesta, suportă modificările acestei povești care continuu se actualizează, poate nu neapărat cu feedbackul publicului, dar se actualizează cu existențele personajului.

Personajul meu, Pelicanu, ca să dau un exemplu, de unde era doar mâna a doua la Tătutzu, era așa un soi de locotenent în mafie, și-a făcut propriul clan, adică Peliclanul„, a povestit George Ivașcu pentru impact.ro.

Citește și: Oana Ioniță locuiește doar cu fiica după divorțul de Florin Budnaru. Fiul ei a decis să rămână cu tatăl lui: „Am simți uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat’

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar…'

Citește și: Marina Almășan, la doi ani de la moartea lui Victor Socaciu: „Fiul meu a rămas fără tată. Am povestit puțin despre asta, împreună, am depănat amintiri'

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian în prezent

Povestea de dragoste de nouă ani dintre Lia Bugnar și Anghel Damian s-a transformat într-o colaborare profesională de excepție.

„E o muncă permanentă. Ritmul este unul amețitor, pentru noi, la filmare. Așa cum este în serial o intrigă și un suspans, așa este și este pentru noi, dacă reușim să terminăm sau nu. Împreună cu Lia (n.r. Lia Bugnar- co-scenarist) facem această muncă la patru mâini.

Zilele trecute, spre exemplu, am avut un turneu la Iași. Am scris pe avion, la hotel, după spectacol. La fel și Lia, scrie și ea pe unde apucă. Ești ca la un maraton permanent. Trebuie să ieșim câștigători.', declara Anghel Damian acum ceva vreme.

„Trebuie precizat că asta e o utopie. Să trebuiască să alegi tu cândva între prietenia cu mine și cea cu Anghel, că acest caz nu ar avea de ce să există vreodată, pentru că eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile, adică pentru ce l-am iubit îl putem iubi în continuare.

Nu s-a schimbat, ba chiar e un om care artistic evoluează spectaculos și e un prieten pe care chiar ne putem baza. Îl avem și în „Și cu pisica ce-ați făcut?”, deci ne întâlnim cu el și pe scenă. Anghel e Anghel, el nu s-a deteriorat cu nimic', a continuat Lia Bugnar discuția.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton