Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: "M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer. La scurt timp după ce mariajul dintre Dinu și Deea Maxer a s-a destrămat, artistul și-a găsit liniștea în brațele unei noi femei. Mulți au fost surprinși că la doar o lună de la divorț, Dinu Maxer și-a refăcut viața cu o brunetă misterioasă. Deea Maxer a spus ce părere are despre actuala partenerăa fostului ei soț, iar răspunsul ei a fost unul surprinzător. Iată ce a declarat Deea Maxer despre nooua relație a lui Dinu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer. Dinu Maxer și Deea Maxer au divorțat la începutu lunii martie. Cei doi au pus capăt unui mariaj de 14 ani, în care au devenit părinții a doi copii minunați. La doar o lună după despărțirea oficială, Dinu Maxer a fost zărit cu o nouă femeie , iar ulterior a confirmat că se află într-o nouă relație. Mulți l-au judecat, considerând că este prea deveme să-și refacă viața. Deea Maxer pe de altă parte are o atitudine foarte relaxată față de această situație. Fosta soție a lui Dinu Maxer a declarat că artistul însuși i-a telefonat, să-i spună că are o nouă iubită. Iată ce crede cu adevărat Deea Maxer despre faptul că Dinu are o nouă parteneră.

ddddd-2ddddd-2

Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer

Deea Maxer a mărturisit că Dinu a fost cel care i-a spus că, într-adevăr, are o nouă iubită. Fosta soție a artistului a subliniat că nu a întâlnit-o până acum pe Ada, partenera lui Dinu, și că aceasta nu face parte din cercul ei de prieteni.

Citește și: Cum l-a avertizat mama lui Dinu Maxer pe artist, înainte de divorțul de Deea. Adevărul despre despărțirea lor: „Oamenii nu au văzut ce s-a întâmplat. Ne-am certat…'

Citește și: Cine este Alin Vădean de la Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi, în fața juraților: „Ai fost foarte aproape să…'

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice: „S-au umflat buzele când erau însărcinate și…’

„Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează. Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată', a mărturisit artista Deea Maxer.

Deea Maxer și Dinu nu s-au intersectat, deși locuiesc în același bloc

Deea Maxer a menționat că divorțul de Dinu nu i-a afectat în plan profesinal și, pe scenă, se comportă ca doi profesioniști. Deea a mai adăugat că, deși locuiește pe aceeași scară de bloc cu Dinu, cei doi nu s-au intersectat până acum.

„Eu nu am absolut nicio problemă atunci când Dinu este în prezența mea, de niciun fel, știm să facem diferența între viața privată și viața profesională, suntem artiști, suntem profesioniști și asta am făcut de la început, încă de când ne-am cunoscut. Consider că facem o echipă super bună pe partea asta și am hotărât de comun acord că noi ca și cuplu de prezentatori și artiști va trebui să ducem proiectele mai departe împreună. Legat de noi ca și vecini, într-adevăr, Dinu are dreptate, nu ne-am mai intersectat, chiar dacă locuim pe aceeași scară', a precizat cântăreața.

Deea Maxer, despre viața, după divorț: „Sunt focusată pe muncă și copii”

Deea Maxer și Dinu Maxer continuă să colaboreze, iar fosta soție a artistului a dat de înțeles că relațiile dintre ei sunt armonioase și că se focusează amândoi pe bunăstarea copiilor.

„Sunt focusată pe muncă și pe copii. Am programul foarte încărcat, pentru că îmi ocup timpul cât mai mult și să mă dezvolt profesional și în același timp să echilibrez totul încât să mă ocup cât mai mult de copii. În momentul în care m-ai sunat chiar vorbeam cu Dinu și plănuiam evenimentul pe care îl avem împreună la începutul lunii mai, pentru că în continuare alături de Dinu sunt spectacole și prezentăm evenimente, asta făceam, astea sunt planurile din următoarea perioadă din punct de vedere profesional, planuri de vacanță, programul de lucru, program cu copiii', a mai adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton