Cum comentează Maurice Munteanu rochia de mireasă a Ginei Pistol: "I se potrivește, îmi place că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum comentează Maurice Munteanu rochia de mireasă a Ginei Pistol. Nunta lui Smiley cu Gina Pistol este considerată evenimentul anului, iar prestația mirilor a fost atent analizată atât de public cât și de criticii de modă. Rochia Ginei Pistol, purtată în cadrul ceremoniei, a atras atenția și lui Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”. Criticul de modă a apreciat ținuta Ginei. Iată ce a declarat Maurice Munteanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum comentează Maurice Munteanu rochia de mireasă a Ginei Pistol. Cea mai mediatizată nuntă din showbizul românesc, cea dintre Smiley și Gina Pistol, a fost urmărită de fanii cuplului. Smiley și Gina Pisto și-au unit destinele după șapte ani de relație, iar momentul a fost celebrat într-o manieră fastuoasă. Atât invitații, cât și publicul abia așteptau să vadă cum va arătat rochia de mireasă a Ginei Pistol, iar prezentatoarea nu a dezamăgit. Soția lui Smiley a adoptat o ținută în stil boem, apreciată chiar și de Maurice Munteanu, cel mai virulent jurat de la „Bravo, ai stil!”.

snapinsta.app_350086037_569137535377198_3165703397858736359_n_1024snapinsta.app_350086037_569137535377198_3165703397858736359_n_1024

Cum comentează Maurice Munteanu rochia de mireasă a Ginei Pistol

Maurice Munteanu a avut numai cuvinte de apreciere față de rochia de mireasă a Ginei Pistol. Criticul de modă a apreciat faptul că prezentatoarea a renunțat la tradiționala ținută de ceremonia și a optat pentru o vestimentație diafană, boemă și relaxată.

Citește și: Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley: „Nu am plâns că a venit, nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele’

Citește și: Anamaria Prodan și-a planificat deja înmormântarea: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. La fel ca nunta și botezul…'

'Sunt drăguțe, arată civilizat. Rochia e într-o zonă romantică, o abordare boho chic, i se potrivește Ginei. Îmi place că nu e încoțopenită, că nu e prea montată, mi se pare relaxată. Amândoi au o abordare relaxată, fresh, sunt mișto', a spus criticul de modă, pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu despre ținuta lui Smiley și a Ginei Pistol, de la ceremonia de nuntă

Designerul Cătălin Botezatu și-a dat și el cu părerea despre ținuta lui Smiley și a Ginei de la ceremonia de nuntă. Botezatu a declarat toate elementele, de la haine la buchetul de flori, denotă rafinament și romantism.

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brand-ul Jimmy Choo. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, bu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, forte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să ibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră care I se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism’, a spus Cătălin Botezatu, pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton