Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: "Am agățat pe forum, veneau fanele și..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă. Cătălin Măruța era un cuceritor, la începutul carierei, pe vremea când lucra la TVR 2 și nu o întâlnise încă pe Andra. Măruța a povestit, în cadrul podcastului său, cum obișnuia să seducă tinere domnișoare, atunci când era moderatorul emisiunii Tonomatul DP 2, iar show-ul se muta la mare. Iată ce dezvăluit Cătălin Măruță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă. Cătălin Măruță, 45 de ani, și-a construit o longevivă carieră în televiziune, în prezent fiind una dintre marile vedete ale PRO TV-ului și un veteran al micului ecran. Acum este lider de audiență la PRO TV și are o familie superbă alături de Andra Măruța și cei doi copii ai lor.

Cătălin Măruță a făcut însă primii pași în televiziune la TVR 2, ca prezentator al emisiunii „Tonomatul DP 2”. Emisiunea a avut succes la public, astfel încât tot mai multe domnișoare deveniseră fascinate de tinerelul Măruță. În cadrul podcastului pe care îl moderează, Cătălin Măruță și-a amintit de acele vremuri și a povestit cum agăța fetele, atunci când emisiunea „Tonomatul DP 2” se muta la mare, în timpul verii.

Cătălin Măruța a dezvăluit că la acea vreme nu existau rețele de socializare, ci apela la un forum, dedicat emisiunii, unde vorbea cu fanele.

maruta_0_02maruta_0_02

Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2

Cătălin Măruță a făcut dezvăluiri despre începuturile carierei lui în televiziune, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. Prezentatorul a dezvăluit că, pe vremea când modera emisiunea „Tonomatul DP 2”, obișnuia să comunice cu fanele cu ajutorul unui forum. Totul se întâmpla la mare, atunci când emisiunea se muta pe litoral.

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic: „Te iubesc mult de tot, mor după tine’. Cum a reacționat Eva

Citește și:Cum a devenit Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, virală pe TikTok: „Dă-l afară din mașină’

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu: „A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei”. Azi, jurnalista ar fi împlinit 63 de ani

„Am agățat pe forum, aveam un forum la Tonomatul DP 2 (n.r. emisiune TV) și veneau la emisiune fanele și făceam emisiunea la mare, Plaja lui Măruță. Întotdeauna, vara, ce se întâmpla la mare, rămânea la mare. Când veneau domnișoarele, care abia terminaseră facultatea sau erau în…Era bine de tot, erau alte vremuri. Asta e', a spus prezentatorul TV în cadrul podcastului său, Acasă la Măruță, potrivit Libertatea.

Cum îi educă Cătălin Măruță și Andra pe cei doi copii ai lor

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat și o fată, Eva și David, cu care au o relație specială. În urmă cu ceva timp, prezentatorul tv a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi. Cătălin Măruță a spus că el și soția lui au știut mereu cum să gestioneze situația și nu s-au certat din cauza copiilor.

„Suntem cam pe aceeași lungime de undă. Poate eu vreau să fiu mai sever sau că nu au respectat ceva, vine Andra și schimbă povestea. E Andra supărată, vin eu și schimb.Fiecare vrea atenție, vrea să stai mai mult timp cu el. Ieri, David avea chitară și nu a putut să meargă, iar Eva a mers cu Andra și și-a luat un costum de dans’, a spus Măruță.

FOTO Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton