Cum l-a cunoscut Andrea Bălan pe Victor Cornea și care e secretul relației lor: „Prima noastră întâlnire a durat 12 ore, am plecat îndrăgostită. Atât de mult trăisem în toxicitate…”

 Tudorache Simona
.

Cum l-a cunoscut Andrea Bălan pe Victor Cornea și care e secretul relației lor. Andreea Bălan susține că nu se teme de diferența de vârstă de nouă ani dintre ea și Victor Cornea, pentru că iubirea lor e profundă și a avut întotdeauna convingerea că se cunosc din alte timpuri. Artista mărturisește că au fost compatibili de la prima întâlnire și că asemănarea dintre ei e evidentă. Relația pe care o trăiesc e una liniștită și benefică pentru amândoi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Andreea Bălan își amintește că prima întâlnire dintre ea și sportiv a durat 12 ore. Victor Cornea a avut o zi pauză și a venit să o vadă, după ce o vreme vorbiseră pe rețelele de socializare. Artista a plecat îndrăgostită, iar de atunci povestea lor se scrie altfel în fiecare zi. Andreea Bălan are convingerea că Victor Cornea o completează cel mai bine, de aceea nu s-au certat niciodată.

andreea balan 12andreea balan 12

Cum l-a cunoscut Andrea Bălan pe Victor Cornea și care e secretul relației lor

Victor Cornea a văzut-o pe Andreea Bălan la o emisiune TV și a rămas impresionat de felul ei de a fi. A vrut să ia legătura cu ea și i-a scris pe Instagram. Andreea Bălan, care de obicei nu ia în seamă astfel de mesaje, a reacționat imediat.

„Mi-a scris pe Instagram la un filmuleț despre spiritualitate, de aceea mi-a atras atenția. Poate îmi mai scriu și alții, dar faptul că el mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate, mi-am dat seama că este diferit și că vorbim aceeași limbă. Nu știam cine este și am intrat pe profilul lui. Am văzut că este sportiv de performanță și aici m-a cucerit. Pentru că un sportiv de performanță este foarte disciplinat, ambițios, muncitor, astea fiind niște criterii pe care mi le doresc la un bărbat. Și am început să vorbim. El m-a văzut în perioada mea adolescentină, cu șase luni înainte eu eram prin cluburi. I-a plăcut foarte mult de mine. El era într-o competiție majoră și mă suna zilnic, a contat foarte mult. Prima noastră întâlnire a durat 12 ore. A avut o zi pauză, s-a urcat în avion și a venit să mă vadă. Am plecat îndrăgostită', a precizat Andreea Bălan în podcastul lui Bursucu.

Citește și: Andreea Bălan susține că Victor Cornea nu o lasă să plătească nimic: „Nu prea am avut bărbați bogați, el e singurul. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și mi-am pierdut respectul…”

Citește și: Mircea Radu revine la TV: „E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut. ‘Întoarcerea la sat’ se numește noul sezon al emisiunii…”

Citește și: Adriana Trandafir, revoltată după ce s-a spus că nu a fost prezentă la nunta fiului ei, Ștefan Bogrea: „Am fost soacră mare! Am făcut și o poezie pentru acel moment. S-a interpretat…'

Citește și: Dinu Maxer susține că frumusețea i-a pus piedici în carieră, iar datorită relației cu Nicoleta Luciu a ajuns să fie și mai invidiat: „Am fost declarat cel mai râvnit bărbat al anului 2002. Frumusețea la bărbat nu ajută aproape deloc”

Citește și: Jon Bon Jovi a salvat o femeie de la sinucidere. Momentul a fost filmat și artistul a fost felicitat de poliție: „A convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului”

Ce spune Andreea Bălan despre diferența de 9 dintre ea și Victor Cornea

Andreea Bălan trăiește cu sentimentul că îl știe pe Victor Cornea din altă viață și că au fost nevoie să treacă prin mai multe experiențe ca să se regăsească și să aprecieze ce au astăzi.

„Nu îmi e frică de diferența de vârstă dintre noi. Pentru că suntem amândoi treziți spiritual și ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață. Era atât de familiar totul și eram atât de compatibili de la prima întâlnire. Noi semănăm și fizic. Eu cred că a trebuit să trecem prin mai multe experiențe mai puțin plăcute, mai ales eu, relații care s-au terminat, ca să învăț să pot să țin această relație, să fiu în această relație și să pot să îl apreciez pe el. Deși e o diferență considerabilă de vârstă, de nouă ani, nu îmi e frică. Pentru că, repet, ne știm din alte vieți, dar și pentru că eu sunt un copil în interior, sunt o adolescentă de multe ori. Nu mă port ca o femeie de 40 de ani. Nu m-am certat niciodată cu Victor, nu am avut nicio discuție. Este cea mai liniștită relație pe care am avut-o vreodată. Eram de câteva luni împreună și mă întrebam când urmează să ne certăm. Pentru că atât de mult trăisem în toxicitate. Aici totul e atât de calm și de liniștit încât mi se părea ireal de bine. Până în clipa de față, noi nu am avut nicio discuție, totul curge atât de lin și frumos că mi se pare ireal. M-am îndrăgostit la prima vedere', a mai spus Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton