Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: ”Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani...”

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Militaru și Carmen Grebenișan au divorțat după doar un an de căsnicie. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că pozau într-un cuplu perfect și mereu cu zâmbetul pe buze. Ei bine, deși declara că traversează o perioadă dificilă pe urma despărțirii, la scurt timp a fost surprinsă de paparazzi cu noul iubit, Cristian. Acum, influencerița a făcut primele declarații despre relația ei!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Carmen Grebenișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian, noul ei iubit, de aproximativ două luni de zile. Postează poze cu el pe rețelele de socializare, însă cu toate acestea este destul de discretă când vine vorba despre viața ei privată, după divorț. Totuși, le-a dezvăluit fanilor cum s-au cunoscut și cum au ajuns să fie împreună.

carmen-grebenisan-alex-militarucarmen-grebenisan-alex-militaru

Citește și: Ce relație are Carmen Grebenișan cu fostul soț, Alex Militaru. Ce confesiune a făcut influencerița despre actualul iubit: „Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Cristian, noul iubit al lui Carmen Grebenișan. S-a afișat alături de el în vacanță, la scurt timp după divorțul de Alex Militaru

Citește și: Ce cadou de sute de mii de euro a primit fiica Antoniei de la tatăl ei. Vincenzo Castellano i-a organizat o petrecere fastuoasă, iar surpriza a făcut-o să izbucnească în lacrimi / Maya a împlinit 14 ani

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

Cum l-a cunoscut Carmen Grebenișan pe Cristian, noul iubit, la scurt timp după divorțul de Alex Militaru

Carmen Grebenișan este foarte fericită alături de Cristian, noul ei iubit, însă există totuși și unele impedimente în relația lor. Mai precis, este vorba despre distanța mare dintre ei. Chiar dacă este din Zalău, el locuiește în prezent în SUA, astfel că trebuie să fac sacrificii pentru a se vedea și a petrece timp împreună. Totuși, cum s-au cunoscut a fost un mister pentru fanii influenceriței până acum, iar vestea că se cunosc de 10-15 ani i-a luat pe mulți prin surprindere!

„Nu am apucat să scot eu la iveală, ați scos-o voi. Eu sunt foarte bine, este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online.

Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult. Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere. Cred în faptul că chiar dacă ai o persoană lângă tine și nu este momentul să o descoperi, nu o vei descoperi chiar dacă stă lângă tine și 20 de ani. Iar atunci când vine momentul potrivit, te deschizi și tu. Nici eu nu am fost deschisă, aveam alte target-uri, alte gânduri și alt nivel de conștientizare a nevoilor mele.', a spus Carmen Grebenișan pentru Cancan.

Carmen Grebenișan: „Eu am fost cea care a făcut primul pas'

Carmen Grebenișan a dezvăluit că ea și actualul ei iubit se cunosc de mulți ani, chiar de mai bine de un deceniu, dar și că ea este cea care a făcut primul pas. Nu, nu a intenționat o conversație cu el pentru a flirta, ci pentru a discuta un alt subiect, însă din vorbă în vorbă au ajuns să creeze o relație specială și apropiată, devenind în scurt timp un cuplu.

Nu a încercat nimeni, eram doar cunoștințe, nici măcar nu flirtasem. A fost o chestiune neașteptată. Eu am fost cea care a făcut primul pas. Am simțit să discut cu el despre un subiect care nu avea legătură cu relația noastră de acum și asta a dus mai departe la o comunicare mult mai apropiată. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Am ținut legătura, chiar dacă a fost la distanță o lungă perioadă de timp. El nu locuiește în România. Într-un final ne-am întâlnit și ne-am dat seama că este mai mult decât ne-am fi imaginat.', a continuat Carmen Grebenișan.

Ea locuiește în România, iar el în SUA

Carmen Grebenișan a povestit că deși conexiunea dintre ei era una foarte mare, s-au văzut destul de târziu, fiind o distanță mare între ei. Atunci când s-au văzut însă, lucrurile au fost mult mai intense și au ajuns să formeze o frumoasă poveste de dragoste. Întrebată cum are de gând să gestioneze distanța dintre ei, Carmen Grebenișan a decis că nici ea nu vrea să plece definitiv din România, dar nici el din SUA, astfel că vor să ia lucrurile treptat.

„Nu știm în momentul de față ce se întâmplă, dar nu are de gând să se mute definitiv în România. Cine s-ar muta din State în România de tot? O să plec și eu, dar nu vreau să rămân de tot acolo. Momentan o luăm pas cu pas.', a mai spus Carmen Grebenișan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton