Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc: „S-a întâmplat în urmă cu un an, doi”

 Martin Lorena
.

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc. Povestea lor a fost mult timp ascunsă de ochii lumii, însă recent Reghe a decis să dea cărțile pe față. Invitat la podcastul Acasă la Măruță, antrenorul a vorbit despre prima interacțiune pe care a avut-o cu bruneta și a lămurit câteva situații referitoare la fosta sa parteneră, Anamaria Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost făcută publică recent, atunci când antrenorul Craiovei a decis să pună punct căsniciei cu Anamaria Prodan. Dacă sexy impresara a ieșit public în nenumărate rânduri pentru a vorbi despre întreaga situație, Reghe a stat departe de lumina reflectoarelor. Recent, acesta a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a explicat versiunea sa de poveste. Iată ce a declarat bărbatul despre prima interacțiune pe care a avut-o cu Corina Caciuc.

Corina-Caciuc-si-Reghe-1Corina-Caciuc-si-Reghe-1

Se pare că antrenorul ar fi văzut-o pe tânără la o petrecere, iar din acel moment i-a rămas în minte. Ulterior, ei au început să vorbească, iar astăzi formează un cuplu!

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!’. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:'A costat milioane de euro'

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:'Se face discriminare'

Citește și: Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite.Are propria afacere

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf a povestit, cu zâmbetul pe buze, despre prima interacțiune pe care a avut-o cu frumoasa brunetă. Se pare că totul a avut loc la un eveniment, unde tânăra i-a atras atenția. Ulterior, cei doi au început să vorbească.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva.', a spus el pentru Cătălin Măruță.

Ba mai mult decât atât, pentru antrenor nu mai contează nimic altceva decât sentimentele pe care le are față de Corina. El susține că o iubește necondiționat și abia așteaptă să își întâlnească fiul pe care aceasta îl poartă în pântece.

„Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum în colo. Sunt foarte fericit! O iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă', a adăugat el.

Antrenorul va deveni tată de băiat pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf susține că este extrem de fericit datorită faptului că actuala sa parteneră de viață îl va face tată pentru a treia oară. El mai are doi fii: Luca și Bebeto. Luca a fost conceput în prima sa căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, femeia alături de care și-a împărțit 13 ani din viață.

Referitor la Bebeto, acesta este băiatul pe care antrenorul îl are din căsnicia cu Anamaria Prodan. Micuțul, în acte, îi poartă numele tatălui: Laurențiu Reghecampf Jr.

Sursă foto: Arhivă VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton