Cum l-a cunoscut Simona Gherghe pe soțul ei, Răzvan Săndulescu, și cum au început relația: „Eram arogantă și rece. Am vorbit foarte, foarte mult până să ne întâlnim”

 Tudorache Simona
.

Simona Gherghe și-a cunoscut soțul prin intermediul unor prieteni comuni. El o văzuse la televizor și o remarcase. Ea s-a purtat rece la început. Apoi a existat un moment care i-a apropiat. Simona Gherghe nu se mai regăsea în formatul de la Acces direct, emisiunea pe care ulterior a și părăsit-o, și simțea nevoia să vorbească cu cineva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Răzvan Săndulescu a fost acolo și i-a înțeles durerea. După ce au discutat timp de două luni pe rețelele de socializare, au ajuns să se și vadă. El a simțit prin ce trecea și i-a dat niște sfaturi Așa a început o poveste frumoasă, care s-a finalizat cu o căsătorie. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au împlinit anul acesta șapte ani de mariaj. Ei sunt părinți pentru Ana Georgia și Vlad Ioan.

simona gherghe  67simona gherghe  67

Cum l-a cunoscut Simona Gherghe pe soțul ei, Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe are convingerea că l-a întâlnit pe Răzvan Săndulescu, care i-a devenit și soț, la momentul potrivit. Relația lor a evoluat treptat, pentru că niciunul dintre ei nu s-a aruncat cu capul înainte.

„A intrat Răzvan în viaţa mea în momentul în care eu am fost pregătită. Cătălin, care este şi prietenul nostru, şi naşul copilului nostru, avea o prietenă care era colega mea. Răzvan m-a văzut la televizor şi îi plăcea de mine. Şi colega mea, ca să îi facă o surpriză lui Răzvan, de ziua mea, l-a dat la telefon să vorbească cu mine. Eu, arogantă cum eram, şi rece: „Ce naiba vorbesc cu omul ăsta? Nu îl cunosc'. Am fost aşa… foarte rece. După ce a fost scandalul la Acces şi eu eram dărâmată, mi-a scris pe Facebook şi mi-a zis: „Bună! Eu sunt băiatul ăla, prieten cu Elena şi cu Cătălin, şi uite, lucrez în consultanţă şi aş vrea să îţi dau nişte sfaturi. Îmi imaginez că este foarte greu prin ce treci'. Ei fac şi management de criză. Şi mi-a dat nişte sfaturi atunci. Şi am început să vorbim. Am vorbit foarte foarte mult până să ne întâlnim. Cred că o lună, două, mult mult… „, a spus Simona Gherghe în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost component al trupei Hi-Q. Are 44 de ani și activează într-un domeniu complet diferit

Citește și: Bebe Cotimanis și-a educat copiii după modelul preluat de la mama sa: „Să nu le punem frână, să nu le punem piedică. Fiți liberi, viața vă aparține”

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Ce facultate va urma Jasmina: „Ne ducem cu ea, stăm câteva zile, după care…”

Simona Gherghe se transformă când apare pe sticlă

Simona Gherghe are convingerea că atunci când apare pe sticlă se transformă, se desparte de timiditate, lucru pe care l-a observat și soțul său.

„Soțul meu îmi spune: „Ești alt om la televizor. Tu nu ești așa în viața ta. (…) Tu ești foarte timidă, tu nu interacționezi cu oamenii. Acolo parcă ești o actriță care joacă un rol'. Nu știu, probabil simțim noi așa o nevoie să ne dedublăm, dar eu cred că vine tot din timiditatea noastră”, a mărturisit Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton