Cum și-a cunoscut What's Up actuala soție, Micky: "Am întins mâna, m-am blocat, am crezut că o vrăjesc aiurea"

 Dumba Gabriela
.

What’s Up a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția lui, Micky, o tânără de doar 23 de ani care i-a furat inima la prima vedere. Artistul a trecut prin mai multe dezamăgiri pe plan amoros și alături de Micky spune că este mai fericit ca niciodată, acesta fiind și motivul pentru care s-a căsătorit cu ea după câteva luni de relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Whats Up și-a găsit liniștea în brațele lui Micky, femeia care i-a devenit soție în mare secret. Artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația, după ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste și un divorț în anul 2019, de Simina. De data aceasta, nu vrea să-și mai expună povestea de dragoste.

4343

Cum a cunoscut-o What’s Up pe soția lui, Micky

What’s Up a divorțat de Simina, în 2019 și a început o altă relație cu Alice, însă în anul 2021 și-au spus adio. Când se aștepta mai puțin să se îndrăgostească, artistul a cunoscut-o pe Micky, absolut întâmplător și a știut din start că ea este femeia cu care vrea să se căsătorească.

„Noi ne-am cunoscut într-o zi în care eu mă întorceam în țară, eram puțin plecat pe afară căutând sănătatea mentală și fizică, eram în plină pandemie și când m-am întors în țară am văzut Lipscaniul plin de oameni și am zis să trec și eu să văd ce se întâmplă, nu mai văzusem oameni de un an jumătate. M-am dus acolo și am văzut-o pe soția mea, care ieșise cu o prietenă, care prietenă trebuia să se vadă cu un prieten de-al meu', a declarat Whats Up pentru Spectacola.

În momentul în care a văzut-o pe cea care avea să-i devină soție, Whats Up spune că pur și simplu s-a blocat și a simpatizat-o imediat pe Micky. Astfel, cei doi s-au plăcut de la prima vedere, iar chimia a fost și ea extrem de evidentă. 

„Am întins mâna, m-am blocat, am crezut că o vrăjesc aiurea', a continuat artistul. 

„Da, normal, îl cunoșteam, da, dar s-a oprit timpul în loc', a declarat și tânăra. „Total! (n.r. a fost dragoste la prima vedere)', a continuat artistul. 

Rugat să-i facă o declarație de dragoste actualei soții, Whats Up a avut toate cuvintele la el: „Perfect, am deja cuvintele la mine. Iubita mea Mihaela, iartă-mă când mai greșesc, îți spun de față cu toată țara, să nu uiți că te iubesc'.

Citește și: Simina, reacţie neaşteptată după ce Whats Up și-a asumat relația cu noua iubită, Alice Badea

Citește și: Suferința care a măcinat-o pe mama Mădălinei Manole. Ce nu poate uita fratele vedetei la șapte ani de la moartea Eugeniei Manole: „Din ochi îi ieșeau lacrimi, încerca să mi transmită ceva'

Citește și: Cum arăta Laura Codruța Kovesi în adolescență. Era jucătoare de baschet, iar imaginile au ajuns în presa internațională

De ce Whats Up s-a căsătorit, în secret, cu actuala soție, Micky

Whats Up trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Micky, iar artistul a organizat în secret atât logodna, după primul an de relație, cât și nunta propriu zisă anul următor.

În acești doi ani am ținut relația ascunsă de ochii publicului, pentru că mi-am dorit să văd cum e între noi înainte să mă prezint, uitați: am o relație, lucrez la viață! Și am ținut ascunsă această relație și după doi ani au început paparazzii să apară din stânga, din dreapta și am fost nevoit să anunț într-o zi că da, este oficială relația.

Și așa am considerat eu să o anunț, printr-o glumă frumoasă: eu am o fetiță, tare frumușică! Te pup Adrian Minune! Am postat pe instagram piesa asta și lumea a crezut că pur și simplu chiar am fetiță. Dar fetița mea este de față, are 23 de ani, urmează să lanseze primul album și urmează probabil să-mi facă și prima fetiță sau băiat, cum vrea Dumnezeu, noi lucrăm„, a declarat Whats Up pentru Playtech.ro.

Artistul a mai povestit că evenimentul a fost unul restrâns și cu toate că nunta fusese plănuită din timp, invitații au fost anunțați numai cu o zi înainte.

„Acum vreo doi ani și jumătate, pe 23 septembrie 2021 a apărut în viața mea, a apărut soția mea care mi-a dat viața peste cap și m-a făcut să îmi doresc ziua de mâine mai mult decât îmi doream înainte.Ea este bucuria mea, pentru ea fac tot ce fac.(…) Cel mai trist lucru la nunta noastră a fost că am plănuit nunta timp de un an și jumătate, iar mesajul către oameni a fost trimis cu o zi înainte de eveniment.

Toți credeau că îi iau la mișto, ca și cum este ultimul om pe care îl invit. Eu le-am spus tuturor că i-am invitat cu o seară înainte pentru că nu vreau dar la nuntă și îmi doresc să fie alături de mine oameni care au timp și își doresc să fie în viața mea.

Motiv pentru care la nunta mea au venit oameni care au avut timp și care ne-au iubit. A fost o nuntă restrânsă, nu ascunsă. Mi-am dorit să fie despre mine și prietenii mei„, a declarat Whats Up acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton