Cum decurge o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil: „Așa îi place lui! Se trezește și...”. Fostul milionar e în continuare pe tratament, după ce a suferit un AVC

 Calin Maria Bianca
.

Cum decurge o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai bine de trei săptămâni, Irinel Columbeanu stă la azil. Din păcate, situația lui nu este deloc una favorabilă, mai ales că nu are bani nici măcar să își plătească azilul. Totuși, deși stă la mila patronului azilului, cât și în așteptarea pensiei și a donațiilor, fostul milionar de la Izvorani continuă să își facă tabieturile și nu uită de obiceiurile pe care le făcea în urmă cu mai mulți ani de zile la vila lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum decurge o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil. Irinel Columbeanu se declara în urmă cu câțiva ani milionar în euro, însă vremurile bune au apus pentru el mai repede decât oricine se aștepta. Ce-i drept, la averea fabuloasă pe care o avea, mașinile de lux, vila din Izvorani comparată deseori cu un palat, cât și multe altele, era greu de crezut că o să ajungă la mâna oamenilor de rând sau a pensiei.

columbeanu9columbeanu9

Citește și: Leo de la Strehaia l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, la azil: „Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane”

Citește și: Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și: Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție'. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară

Citește și: Cum se simte Jean Paler după ce i-au fost montate două stenturi la inimă: „A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi tot”

Cum decurge o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil

Deși a ajuns la azil și are un statut greu de privit de către cei care știu cât de bogat a fost, Irinel Columbeanu are în continuare aceleași tabieturi și obiceiuri pe care le avea și când era milionar. Mai concret, patronul azilului a declarat faptul că în fiecare dimineață, după ce se trezește, fostul milionar ascultă imnul României.

Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici.Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici, a dezvăluit Ion Cassian, proprietarul azilului.

Prezent și el la discuție, Irinel Columbeanu a recunoscut că are acest obicei de ani de zile și că oriunde se află, când se trezește el face acest lucru. Deși pentru mulți pare un lucru nefiresc, pentru el are o mare importanță și nu are de gând să se oprească din a pune în aplicare acest obicei.

Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place', a spus fostul milionar.

Ce tratament urmează Irinel Columbeanu după ce a suferit un AVC

După cum bine știm cu toții, Irinel Columbeanu a ajuns la azil pe urma unui AVC pe care l-a suferit. Nu s-a simțit deloc bine, era slăbit și arăta din ce în ce mai rău, astfel că a mers la azilul unde și-a trăit ultimii ani din viață și tatăl său, Ion Columbeanu. Pe urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, acum fostul milionar urmează un tratament de specialitate, dar totodată are grijă să consume și multe vitamine, cum i-au recomandat medicii.

Iau pastile în fiecare zi. Este vorba și de multe vitamine', a mărturisit acesta.

Irinel Columbeanu, luat în derâdere de cei care au donat

Irinel Columbeanu nu stă deloc bine pe partea financiară, astfel că ajuns la azil, patronul a decis să-l țină pe gratis o perioadă, tocmai pentru că știa că nu are bani. Totuși, Serghei Mizil a venit în vizită și i-a propus fostului milionar să facă un cont de donații. Zis și făcut, însă se pare că lucrurile nu au mers tocmai bine.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății.

Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta', a spus Ion Cassian.

Se pare că deși mulți oameni mari au vorbit despre el și situația lui, precum Gigi Becali sau Anamaria Prodan, ajutorul financiar nu a venit din partea lor, ci chiar de la Leo de la Strehaia. Acesta a venit la poarta azilului cu sacoșa plină cu bani însănu a fost însă primit de Ion Cassian, patronul azilului, pe motiv că: „Suntem oameni serioși!'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton