Cum a descoperit Camelia Mitoșeru că are o tumoare pe creier: "La un moment dat tot simțeam că o iau într-o parte și m-am speriat un pic"

 Dumba Gabriela
.

Camelia Mitoșeru trecea prin momente foarte grele în urmă cu trei ani, când a descoperit că are o tumoare pe creier. Concret, actrița avea un meningiom cerebral de mai mulți ani, însă simptomele și-au făcut apariția cu puțin timp înainte de operație. A pus totul pe seama oboselii, însă fiul său, Mihai Mitoșeru, a decis să o ducă la spital pentru investigații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Camelia Mitoșeru nu s-a așteptat nici o secundă ca verdictul medicului va fi atât de grav pentru că, dezvăluie actrița de 73 de ani, nu avea simptome care să o sperie. În urma investigațiilor, medicii au anunțat-o că nu este vorba despre oboseală și simple dureri de cap, ci de o tumoare pe creier.

camelia-mitoserucamelia-mitoseru

Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier acum 3 ani

Camelia Mitoșeru a ajuns pe patul de spital în luna februarie a anului 2021 din cauza unei tumori cerebrale care a trebuit extirpată de urgență. Nimeni din jurul său nu a știut că are probleme de sănătate atât de mari pentru că simptomele nu au trădat o astfel de situație.

'N-am avut niciun fel de simptom, nimic. Este o pieliță care crește pe creier și asta în timp poate să dea palpitații, complicații. Eu, într-adevăr, la un moment dat tot simțeam că o iau într-o parte și m-am speriat un pic, pentru că până atunci eram tonică, eram puternică, conduceam mașina, am plecat în Germania cu mașina mea', a declarat Camelia Mitoșeru la Viața fără filtru.

Fiul ei, Mihai Mitoşeru, a fost cel care s-a îngrijorat că mama lui nu mai răspundea la telefon și a mers să vadă ce s-a întâmplat. A găsit-o pe mama sa într-o cameră, incapabilă să vorbească și a decis să o ducă la spital. Aici, verdictul medicilor a trimis-o direct în sala de operație.

'La un moment dat mă sună, vorbea cu mine și la un moment dat se oprește și pauză, am crezut că s-a închis telefonul. Sun înapoi, nu mai răspunde, normal încep să mă sperii. Până la urmă răspunde și îmi zice: 'În momentul acela voiam să îți zic ceva, dar nu mai îmi ieșea cuvântul pe gură', a declarat și Mihai Mitoșeru.

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi pleacă în turneu alături de fiica ei, Aida, în vârstă de doar două luni. Actrița nu are bonă. „Nu știm exact cum vom proceda'

Citește și: Atleta Maricica Puică, medaliată cu aur la olimpiadă, are o pensie de doar 2300 de lei: „Marele regret e că n-am avut un copil. Am pierdut trei băieței. A trebuit să fac avort'

Operația suferită de Camelia Mitoșeru a durat 11 ore

Camelia Mitoșeru a dezvăluit că, în ziua în care a suferit complicata operație pe creier, a intrat zâmbind în sala de operații. Ce nu avea de unde să știe însă este că procedura a durat nu mai puțin de 11 ore, iar riscurile postoperatorii erau extrem de mari.

„În ziua operației am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea. Am intrat râzând și, când m-am trezit, aveam ambii medici de-o parte și de alta. I-am întrebat dacă m-au operat și ei au început să râdă pentru că un risc al operației este să nu mai poți vorbi sau să-ți pierzi memoria. Am rămas acolo 3 zile și venea să mă panseze cel de-al doilea medic care mă operase.

Avea un ceas foarte frumos la mâna și l-am complimentat. A doua zi a venit fără ceas și l-am întrebat unde e. El, de fapt, îmi făcea teste de memorie, mi-a explicat mai târziu.

Eu, de la 50 de ani, nu mai știu câți ani am pentru că nu vreau să știu, trebuie să mă gândesc ca să-mi amintesc, pentru mine nu există vârstă. Și mi-a folosit pentru că eu am fost un caz fericit, am fost optimistă, am știut că nici asta nu o să mă doboare. Toată viața mea am crezut total în soartă și în Dumnezeu, a spus Camelia Mitoșeru, după operație, pentru fanatik.ro.

Camelia Mitoșeru a primit două locuri de veci de la fostul soț, respectiv tatăl lui Mihai Mitoșeru, și spune că a început deja să facă pregătiri pentru momentul în care va închide ochii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton