Cum e Mihai Găinușă ca soț și ca tată. Fiica lui pleacă la studii în străinătate: „Cred că i-am crescut suficient de inteligenți încât să realizeze ce le face rău și ce nu"

 Tudorache Simona
.

Când a cunoscut-o pe soția lui, Mihai Găinușă s-a gândit ce tipă mișto are în față. Povestea lor se scrie la fel de frumos de 20 de ani. Ba mai mult, a fost completată și de doi copii. Eva are 19 ani, și se pregătește să opteze pentru o facultate din afară, iar Andrei are 11 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă își rescrie în fiecare zi altfel viața. La 50 de ani a început să studieze la a doua facultate, iar de curând s-a aventurat într-o competiție cu multe provocări și o miză mare. A participat la Asia Express alături de colega lui Oana Paraschiv și nu regretă experiența.

mihai-gainusa-32mihai-gainusa-32

Cum a perceput-o Mihai Găinușă pe soția lui la prima întâlnire

Mihai Găinușă a cunoscut-o pe Ioana când avea 30 de ani, târziu crede el. Poate că s-au schimbat pe parcursul anilor, dar iubirea lor nu a murit niciodată.

„Uite o tipă mișto! Nu trebuie în niciun caz să-i trimit trandafiri. Ăsta a fost gândul, dar a venit târziu, la 30 de ani. Pe de o parte e bine, că altfel acum eram bunic, dacă mă îndrăgosteam la 18-19 ani', spune el pentru Unica.

Cum a reușit Mihai Găinușă să își păstreze căsnicia

Mihai Găinușă are convingerea că într-o relație e bine să fii atent la celălalt, la ce își dorește, la visurile lui. Poate că vremurile aduc schimbări, dar doi oameni pot continua împreună până la final.

„Cred că oamenii se schimbă în timp, chiar dacă ei cred că nu-i așa. Se schimbă și nu-și dau seama. E important însă să fii atent la celălalt.  La ceea ce-și dorește. La ceea ce visează. Iar dacă preocupările amândurora devin prea divergente, dacă s-au schimbat încât nu se mai recunosc, nu are rost să vă chinuiți. Timpurile s-au schimbat. Cred că viața e prea scurtă încât să-ți sacrifici liniștea sufletească, curiozitatea absolut normală, pentru cineva care nu mai e acel „cineva'. Bineînțeles există și excepții, oameni care trăiesc vieți împreună și care cred că asta e menirea lor pe Pământ„.

Cum e Mihai Găinușă ca soț

Dacă mulți ani nu a avut habar de treburile din gospodărie, iar asta din cauza programului încărcat, acum recuperează. Face piața, dar nu îi place să dea cu aspiratorul.

„Ei bine, am fost destul de absent, mai ales în anii în care cariera era pe primul plan. Acum fac piața, îmi place să cumpăr fructe și legume. Nu-mi place să dau cu aspiratorul, consider că zgomotul acestuia îți scurtează viața cu durata folosirii. Și, din fericire pentru ceilalți, nu gătesc. Unii folosesc cartea Sandei Marin pentru rețete, eu o am doar pe cea a renumitei bucătărese Lucreția Borgia', adaugă Găinușă.

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna” / A filmat impactul

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au fost condamnați în dosarul măștilor contrafăcute. Ce pedeapsă au primit: „Soluția…' / Decizia instanței nu este definitivă

Citește și: Cum arată Lili Sandu fără pic de machiaj, la 45 de ani: „Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin”. Ce i-a transmis Carmen Grebenișan

Citește și: Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică după succesul serialului 'Numai iubirea': „Munceam de dimineața până noaptea în fiecare zi a vieții noastre. Am fost șocați…'

Citește și: Ce sfat a primit Joseph Mohaci de la preotul care l-a cununat cu Anda Adam: „Cea mai frumoasă urare. Acum să vedem în luna de miere…'

Cum e Mihai Găinușă ca tată

A fost întotdeauna acolo atunci când copiii lui au avut nevoie de un sfat, de un sprijin. Acum e mândru de tot parcursul lor.

„Dacă întrebi familia, tăticul a fost relaxat de când erau mici. Dacă mă întrebi pe mine, bine că au crescut, că mi-era tare frică să nu-i scap pe jos când erau mici. Serios vorbind, mulțumesc lui Dumnezeu că am copii sănătoși! Și, foarte important, cu capul pe umeri. Și nu gol. Cred că i-am crescut suficient de inteligenți încât să realizeze ce le face rău și ce nu. Singurul lucru care mă panichează e prostia societății noastre, care nu dă doi bani pe educație și pe viitorul țării', precizează Găinușă.

Fiica lui Mihai Găinușă, Eva, va pleca la studii în străinătate

Eva are 19 ani și se pregătește să studieze afară. A intrat la mai multe facultăți, iar acum trebuie să aleagă. Ar putea fi Anglia sau o altă țară.

„Încă n-a plecat, mai are ceva examene. A intrat la mai multe facultăți, dar nu știu dacă o să plece în Anglia sau în altă parte. E doar decizia ei și o s-o sprijinim orice ar decide. Cred că m-am obișnuit deja să nu fie prin casă. E mai mult cu fetele prin oraș'.

Mihai Găinușă a devenit student la a doua facultate la 50 de ani

La 50 de ani, Mihai Găinușă a intrat la a doua facultate. A vrut să își țină mintea în priză și a reușit. A cunoscut oameni noi, a descoperit o meserie fascinantă.

„Păi dacă n-am învățat când trebuia! N-am fost chiar un elev eminent în liceu. Iar în facultate eram 20 de băieți și 60 de fete. Era greu să te concentrezi. Am ajuns la concluzia că trebuie să-mi țin mintea în priză. Bun, citesc și acum, e adevărat. Dar simțeam că trebuie să fac mai mult. De exemplu să dau un examen pe care să-l iau. Nu ca la 18 ani, când am picat de 3 ori la ASE. Așa că am studiat o vară întreagă, am dat examen la masterul de Scenaristică la UNATC și am intrat. A fost o revelație pentru mine. Am cunoscut oameni noi, un mediu nou, o meserie fascinantă. Și cred că m-am schimbat și nu mai sunt omul care să lucreze 30 de ani într-un singur loc și să facă același lucru. Cumva m-am auto-testat și, de data asta, mi-am luat examenul. Și diploma', susține Mihai Găinușă.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton