Cum e relația dintre Andreea Popescu și soțul ei, Rareș Cojoc, de când au devenit părinți: „Soțul meu nu este genul acela de bărbat foarte atent la detalii"

 Tudorache Simona
.

Andreea Popescu recunoaște că nu îi este tocmai ușor să facă față responsabilităților după ce a devenit mamă pentru trei copii, dar încearcă să ia lucrurile ușor. Pe lângă acest rol, fosta dansatoare a Deliei este și antreprenor, dar și de creator digital. Deși uneori primește și critici în online, Andreea Popescu încearcă să nu le ia în seamă și să se concentreze pe lucrurile care o fac fericită.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Chiar dacă trece printr-o perioadă destul de încărcată, Andreea Popescu nu se plânge, Ioachim, Anastasia și Alexie i-au îmbogățit viața. Vedeta este căsătorită cu Rareș Cojoc, campion la dans sportiv, care îi e de un real sprijin. Cei doi au apelat, însă, și la două bone care îi ajută cu cei mici. Astfel, au și ceva mai mult timp liber pentru ei.

andreea cojoc 42andreea cojoc 42

Andreea Popescu, despre relația cu soțul ei după apariția celor trei copii

Andreea Popescu recunoaște că își mai permite câte o escapadă cu soțul ei, chiar dacă au tot mai multe sarcini și puțin timp la dispoziție. Timpul acela petrecut în doi le e benefic.

Am avut o perioadă, mai ales că am avut trei copii cam unul după celălalt și a fost un pic cam greu să ne recalibrăm, dar am avut momentele acelea: hai să plecăm o zi de acasă! O zi – două nopți undeva noi doi. Hai să mergem la masă, la o cină, la un film, ținem chestia asta o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână să mergem noi două ore undeva', a declarat Andreea Popescu pentru Ciao.ro.

Cum e Rareș Cojoc ca soț

Vedeta crede că nu trebuie să te concentrezi doar pe copil, pentru că trebuie să existe cumva un echilibru în tot ceea ce faci. Andreea Popescu mărturisește că soțul ei nu e atent la detalii, dar atunci când îi cere ceva răspunde prompt.

După ce se naște copilul, există o perioadă în care te lași purtată de val, adică devii mama aceea leoaică, nu mai există altceva decât copilul. Copilul să mănânce bine, copilul să doarmă bine. Nu, trebuie cumva un echilibru și să ne recalibrăm, în sensul că ok, sunt și soție, pentru că dacă relația cu soțul nu funcționează, copiii vor resimți și toată presiunea și Doamne ferește ajungi la divorț. Atunci când tu simți că ceva începe să scârție, tu trebuie cumva să spui: stop! Soțule, nu e bine cum suntem! Hai să facem ceva! E foarte important și sprijinul lui. Sunt bărbați care sunt mult mai implicați, sunt bărbați care sunt mai flower power. Soțul meu nu este genul acela de bărbat foarte atent la detalii, dar este deschis atunci când soția îi atrage atenția: hei, sunt aici, hai să facem ceva!', mai spune Andreea Popescu.

Andreea Popescu are două bone

Vedeta crede că poți beneficia oricând de ajutorul celor din familie, asta dacă nu ai o bonă care să te ajute și astfel să mai ai ceva timp pentru tine.

Da, știu că vor veni femei care spun: da, dar eu nu am ajutor și ce fac și că nu se poate! Se poate! Mama mea încă lucrează, soacra lucrează, socrul lucrează, lucrează toți, nu am alternativă din partea lor.  Dar a avut și mama perioade în care m-a ajutat. Am bone care ne ajută, am două fete – una este din Sri Lanka și cealaltă din Filipine și au devenit și parte din familie, nu sunt doar bone. Copiii le iubesc foarte tare.

Sunt femei care pot spune lucrul acesta (n.r că nu au bone) și știu că există această invidie, din păcate, în online sau nu numai. Nu cred că nu se poate găsi o variantă pentru o noapte o dată la lună o dată la două luni, o seară să nu găsești o variantă unde să-l lași. Nu știu: la nașa copilului, la bunica, la o persoană apropiată de copil, că nu poți să aduci în casă o fată pe care nu ai mai văzut-o de un an',  adaugă ea.

Citește și: Cum a ajuns Silvia Dumitrescu să formeze un cuplu cu Florin Ochescu. Solista nu a crezut în această poveste de dragoste, la început: „Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva”

Citește și: Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic'. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

Citește și: Ce relație au ispita Beni și Claudia Florescu de la Insula Iubirii. Au mers împreună la nunta Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian: „În ultimul moment ne-a sunat și a zis…'

Citește și: De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?'

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Cum răspunde Andreea Popescu celor care o critică

Deși a primit și comentarii negative în online, Andreea Popescu a încercat să nu se lase afectată. Fosta dansatoare consideră că oamenii nu o cunosc foarte bine și de aceea o judecă.

Sunt genul de persoană care nu se lasă afectată de hate-ul din online, numai că acum ceva vreme am experimentat destul de mult hate care m-a demoralizat în ziua respectivă, adică m-a întristat. Eu care spuneam: nu pot să plec urechea la cineva care nu mă cunoaște.  Adică sunt destul de matură ca să înțeleg că omul care spune despre mine anumite lucruri care sunt total neadevărate pentru că nu m-a văzut o zi în viața lui, nu stat lângă mine o zi să vadă cum sunt, e clar că nu am cum să-i dau credit, adică să mă afecteze. De ce? Dar a fost o zi în care m-am lăsat afectată. Sunt ok, mi-am revenit', mai spune Andreea Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton