Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți: "Nu prea îi pedepsesc, mama e mai severă"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți. Andi Moisescu și Olivia Steer trăiesc o poveste de dragoste de 17 ani fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Prezentatorul și soția sa sunt mândrii părinți a doi băieți adolescenți de 13, respectiv 15 ani. Andi Moisescu recunoaște că nu este un tată sever, însă Olivia Steer este ceva mai strictă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți. Andi Moisescu și Olivia Steer formează o familie minunată, alături de cei doi copii ai lor, David și Luca. Prezentatorul și soția sa au decis să nu-i expună pe fiii lor în public, însă prezentorul a oferit recent detalii despre planurile de viitor ale lui Luca, 13 ani, care se pregătește pentru primul an de liceu. Andi a mărturisit, de asemenea, că nu este un tată foarte sever și a da și un motiv pentru care a abordat o astfel de educație.

andi-moisescu-si-olivia-steer-vacanta-in-familie-la-schi_7_1andi-moisescu-si-olivia-steer-vacanta-in-familie-la-schi_7_1

Cum își educă Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi băieți adolescenți

Andi Moisescu a recunoscut că preferă să-i lase pe cei doi fii ai săi, David și Luca să-și exploreze independența, în loc să fie foarte strict. Pe de cealaltă parte, soția sa, Olivia Steer, pune accent pe siguranța celor doi adolescenți, așa că joacă rolul părintelui sever.

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, după divorțul de fosta soție, Livia. Primele imagini cu actorul și partenera lui

Citește și: Maia Morgenstern era la o nuntă cu mulți medici în timpul exploziilor din Crevedia: „Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au plecat la datorie”

Având băieți e destul de greu să fiu sever, pentru că mi se pare că e de datoria mea să îi încurajez să-și câștige independența și să nu aibă frici, să aibă spirit de aventură, să fie curioși, să descopere, să încerce și mai ales să greșească, să greșească cât mai mult, că doar așa o să învețe. Nu prea îi pedepsesc, nu prea le am eu cu astea cu pedepsele. Adică dacă zic că iau telefonul, cred că dacă durează o oră e bine. Nu sunt bun de gardian.

Da, mama e un pic mai severă da, e adevărat. Pentru că, mă rog, așa e și normal să fie într-o familie. Femeia, în general, e mai preocupată de felul ei, de siguranță, de chestii, de genul ăsta. Bărbatul e mai spirit de aventură, mai nebun, lasă să riște că nu are ce să pățească'. Ea e mai cu capul pe umeri, noi nu ne vindecăm nici mai la maturitate, deci ce să mai zic.„, a declarat Andu Moisescu pentru Unica.ro.

Ce sfat prețios le-a dat Andi Moisescu fiilor săi

Luca mezinul familiei se pregătește să intre în primul an de liceu, iar David, băiaul cel mare e în clasa a XI-a și se gândește la facultate. Andi Moisescu i-a îndemnat pe copiii săi să-și găsească un drum în viață și să muncească cu pasiunea, pentru a se simți împliniți sufletește.

Ei zic că sunt pregătiți, dar ce să zic, ăla micu trebuie să fie că începe și el liceul acum. Cel mare e clasa a XI-a. El ar trebui să înceapă să pregătească pentru următorul pas care înseamnă facultatea.
El mi-a zis că s-a gândit, nu mi-a dat exact detalii, dar mi-a zis că s-a gândit și că se concentrează. Acționează în zona asta de business.
Eu cumva l-am învățat să tot caute singur, să încerce să-și descopere singur ce îi place mai mult și mai mult, având convingerea că întotdeauna maxim o să-l scoți atunci când faci cu adevărat ceea ce îți place.”, a declarat Andi Moisescu pentru sursa menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton