Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi cu Adela Popescu. „Nu au nicio restricție, îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și…”. Băiatul lor cel mare face deja cursuri de actorie, la 6 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi cu Adela Popescu. Actor și prezentator TV de succes, Radu Vâlcan a reușit să-și construiască și o familie superbă alături de Adela Popescu, având împreună trei băieți. Deși proiectele profesionale îi ocupă mult timp, Radu Vâlcan este foarte implicat în creșterea micuților, mai ales că unul dintre ei pare să-i calce pe urme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan, 47 de ani, și actrița Adela Popescu, 37 de ani, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de 19 ani. Cei doi sunt părinții a trei băieți, de care sunt foarte mândri Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate). Radu Vâlcan a dezvăluit, recent, că fiul cel mare, Alexandru, este deja pasionat de actorie și a început să practice și sportul, o altă activitate preferată a prezentatorului.

adela-popescu-radu-valcan-trei-copii-7adela-popescu-radu-valcan-trei-copii-7

Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi cu Adela Popescu

Dincolo de statutul de vedetă, Radu Vâlcan este un tată foarte dedicat și a vorbit cu multă emoție de fiul său cel mare, Alexandru, în vârstă de șase ani, care a început să-și manifeste pasiunea pentru actorie și sport. Micuțul face deja karate, iar actorul este plăcut surprins de faptul că fiul său este orientat către un stil de viață sănătos de la o vârstă atât de fragedă.

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva'

Citește și: Bianca Drăgușanu are o nouă mașină de lux, în valoare de 250.000 de euro, după împăcarea cu Gabi Bădălău. Apropiații cuplului susțin că este cadou din partea afaceristului

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Citește și: Ce emisiune va prezenta Laura Cosoi la Antena Stars. Când începe show-ul

'Fiul meu, cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea să facă sport, vrea să facă și actorie. Ceilalți sunt un pic mai mici, dar și ei au înclinații din astea sănătoase. Noi îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și cred că de fapt asta este cheia. Nu au nicio restricție, îi susținem. Deocamdată sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evoluții sănătoase', a declarat Radu Vâlcan pentru EGO.ro.

Ce s-a întâmplat când Adela Popescu l-a însoțit pe Radu Vâlcan, la antrenament

Radu Vâlcan este un mare adept al antrenamentului fizic, fiind una dintre metodele prin care își întreține tonusul și look-ul. Prezentatorul are un ritual aparte, ieșind la alergat în fiecare dimineață, indiferent de vreme. Adela Popescu nu este chiar o împătimită a acestui gen de activitate, dar a făcut o încercare alături de soțul ei într-o dimineață extrem de friguroasă. Radu Vâlcan a apreciat gestul soției sale, chiar dacă ea a preferat mersul dinamic unei sesiuni de alergat.

'Iar Adela nu a alergat cu mine, Adela doar a mers rapid. A avut un ritm rapid, dar oricum este un pas înainte. M-am bucurat că a fost alături de mine pentru că a văzut ce înseamnă să fii alături de mine în parc, la ora aia și pe frigul ăla', a mai povestit amuzat Radu Vâlcan.

Ce spune Radu Vâlcan despre prietenia cu Răzvan Fodor

Unul dintre parteneri de antrenament ai lui Radu Vâlcan este chiar omul de radio Mihai Morar, care a pierdut mai multe kilograme în plus, în ultima vreme. Prezentatorul de la „Insula iubirii” l-a dat de gol, însă, pe Răzvan Fodor, despre care spune că nu iese niciodată la alergat și nu este nici măcar un fan al evenimentelor mondene.

'Mihai Morar nu mai vine la alergat pentru că a avut puțină treabă și a avut niște dureri la spate, dar mi-a promis că revine. O să-l conving până la urmă să vină. Ai menționat cumva numele lui Fodor? Păi Fodor nu a fost niciodată. Doamne ferește. Să-l scoți din casă pe Fodor? Nici în seara asta nu a venit la eveniment. Așa că lăsați-mă cu Răzvan Fodor', a povestit moderatorul emisiunii 'Insula iubirii'.

FOTO: Instagram Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton