Cum este Damian Drăghici ca tată, la 54 de ani. Iubita lui, Cristina Stroe, l-a dat de gol: „Nu am cum să suplinesc lipsa fizică a lui, dar...”

 Dumba Gabriela
.

Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară la 48 de ani și viața lui s-a schimbat total de când a venit pe lume fiul său și al Cristinei Stroe. Damian Drăghici mai are o fiică, Nickolina Drăghici, rodul iubirii cu prima sa soție, o femeie din Grecia, însă nașterea băiețelului său l-a schimbat complet. Cristina Stroe a dezvăluit cum este Damian Drăghici ca tată pentru fiul lor de șase ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În septembrie 2018, Damian Drăghici a cerut-o de soție, în direct, la Vorbește lumea, pe iubita lui cu 23 de ani mai tânără, Cristina Stroe. Un an mai târziu, Cristina i-a dăruit un băiețel și artistul a simțit că acela este momentul să-și schimbe complet viața.

0dd28d1d-f43b-453d-b2ba-e424824549980dd28d1d-f43b-453d-b2ba-e42482454998

Damian Drăghici nu petrece mult timp cu fiul său, însă este un tată foarte implicat

Micuțul Andrei a reușit să-i schimbe complet viața tatălui său, încă din momentul în care a venit pe lume. Damian Drăghici susține că își iubește atât de mult copilul, încât este în stare de orice sacrificiu pentru el. Din păcate, nu poate petrece foarte mult timp cu el, însă atunci când o face are grijă ca timpul să fie unul de calitate.

Eu nu am atât de multe deplasări și mi-am dorit să fie așa, ca să pot petrece mai mult timp cu Andrei. Nu am cum să suplinesc lipsa fizică a lui Damian, dar Andrei este foarte norocos că Damian petrece timp de calitate cu el atunci când se poate.

Damian este un tată implicat în viața lui Andrei. În rest, ajutorul meu de bază este mama mea, fără de care nu aș fi reușit să fac atâtea lucruri. Îi sunt foarte recunoscătoare și plec de acasă foarte liniștită sufletește știind că Andrei este pe cele mai bune mâini și că se bucură de iubirea nemărginită a bunicii„, a dezvăluit Cristina Stroe pentru ciao.ro.

Citește și: Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: „Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei'

Citește și: Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, știa că nu poate rămâne însărcinată, dar a avut un vis premonitoriu: „Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu pe bune’

Citește și: Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii: „Avem două saltele, să încăpem șapte persoane’. De ce nu mai stă în vila de lux

Damian Drăghici a renunțat la alcool și ține post negru de când a devenit tată pentru a doua oară

Damian Drăghici și Cristina Stroe au devenit părinți în anul 2019, atunci când a venit pe lume băiețelul lor. Artistul spune că acel moment l-a determinat să-și schimbe radical viața și să înceapă un proces de „regăsire’ de sine.

Astfel, în ultimii ani, concurentul de la „Te cunosc de undeva’ a renunțat la vicii, a început să meargă la terapie și ține post negru.

„Odată ce s-a născut Andrei și în ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toată regăsirea, și toate terapiile i se datorează lui Andrei și Cristinei și faptul că s-au întâmplat multe schimbări în viața mea unde a trebuit să ajung la mine. În ultimele două luni de zile am ținut post negru câte 7 zile. Toate astea au avut de-a face cu a da la o parte pastila băuturii. Nu mai beau de 5 ani de zile’, a mărturisit Damian Drăghici.

Damian Drăghici spune că schimbarea stilului de viață a început în momentul când s-a săturat de el. Artistul a slăbit aproape 70 de kilograme, renunțând la gluten, carbohidrați și zahăr.

„Când ajungi să te saturi tu de tine.(…) Există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperare sau dezgustare. Să fii total dezgustat de tine. M-am schimbat când m-am săturat de mine’, a mai spus Damian Drăghici la Xtra Night Show, acum ceva timp.

Damian Drăghici a recunoscut că lupta cu kilogramele în plus nu a fost ușoară, având în vedere că era dependent de zahăr. „Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur’, a dezvăluit Damian Drăghici

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton