Cum este răsfățată Romanița Iovan de către logodnicul ei, Iulian Gogan: "Știe că îmi place mie foarte mult. Surpriza cea mai mare a fost..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum este răsfățată Romanița Iovan de către iubitul ei, Iulian Gogan. Creatoarea de modă Romanița Iovan are un fiu minunat din mariajul cu regretatul Adrian Iovan, dar și un logodnic, Iulian Gogan, alături de care și-a găsit liniștea. Romanița a dezvăluit cum decurge relația cu Iulian, după 14 ani împreună, dar și cum își manifestă setimentele față de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan, 58 de ani, este foarte fericită în relația cu logodnicul ei Iulian Gogan. Totuși, creatorea de modă nu are de gând să se căsătorească cu partenerul ei, întrucât consideră că deja există o armonie perfectă între ei. Creatoarea de modă spune că iubirea și sportul o ajută să își păstreze frumusețea și să rămână o mamă tânără pentru Albert, fiul ei din mariajul cu regretatul Adrian Iovan. Logodnicul vedetei, Iulian Gogan, este foarte atent cu partenera lui, iar recent, a surprins-o cu o vacanță de vis.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2017_04_16904614_2-romanita-20https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2017_04_16904614_2-romanita-20

Cum este răsfățată Romanița Iovan de către logodnicul ei, Iulian Gogan

Romanița Iovan iubește și e iubită și admite că surprizele nu lipsesc în relația pe care o are, fie că e vorba de o călătorie sau de înghețata pe care o preferă. Gesturile mici facute de partenerul ei, Iulian Gogan, fac diferența, iar asta e tot ce contează.

Citește și: „Comentarii menite numai să rănească. Pot tăia aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil’. Cătălin Măruță, reacție după valul de hate nejustificat împotriva fiicei sale, Eva

Citește și: Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: „N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară'

Citește și: Ce studii are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. A plecat dintr-un sat, din România și a ajuns miliardară: „Sunt ca tatăl meu, el se gândea la viitor, nu la trecut”

La un moment dat, surpriza cea mai mare a fost că a venit cu un kilogram de înghețată. Știe că îmi place mie foarte mult, era din aceea artizanală, asortată, cu gusturile care îmi plac mie cel mai mult. Altă surpriză a fost vacanța în Turcia, unde am am plecat noi doi și am petrecut cinci zile', mărturisește creatoarea de modă, pentru Unica.ro.

Cum o ajută muncă pe Romanița Iovan să se mențină în formă

Creatoarea de modă arată extraordinar și consideră că secretul pentru silueta ei și tonusul de invidiat este faptul că muncește foarte mult. De asemenea, este atentă și alimentație, iar exercițiile fizice sunt nelipsite din rutina ei.

Am și eu poftele mele, de înghețată, de chipsuri, fac niște greșeli de alimentație, dar fac sport. Mă mai îngraș un kilogram, două trei, dar în momentul în care văd lucrul ăsta, mă mobilizez și mai tare. Fac sport în fiecare zi. De multe ori mă gândesc că îmi permit să fac excese, dar pe de altă parte la cât efort fac, nici sportul nu e ușor, nu merită. E așa un echilibru. Vreau să mă mențin tinerică pentru Albert, să aibă o mamă tânără', adaugă Romanița Iovan, pentru UNICA.ro.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton