„Sofia îmi seamănă din ce în ce mai mult. Este foarte ambițioasă și...”. Cum este relația dintre Bianca Drăgușanu și fiica ei în vârstă de 7 ani

 Calin Maria Bianca
.

Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei sale. Toată lumea știe faptul că Bianca Drăgușanu are o fiică din mariajul cu Victor Slav. De când a venit pe lume micuța Sofia, vedeta a știut că o să-i semene leit, astfel că acum, la vârsta de 7 ani, este copia ei fidelă. Nu, nu doar despre aspectul fizic vorbim acum, ci și despre caracter și toate calitățile pe care le-a moștenita de la frumoasa blondină. Iată ce declarații a făcut Bianca Drăgușanu despre fiica ei și a lui Victor Slav.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2016, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți pentru prima dată. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune și vorbesc deseori, atunci când vine vorba despre fiica lor. Au grijă să-i ofere tot ceea ce este mai bun, de la educație, liniște, fericire, însă totodată și să o învețe tot ceea ce este esențial pentru o dezvoltare bună.

bianca-dragusanu-i-a-vopsit-parul-fiicei-sale-de-doar-6-ani-zstie-exact-ce-vrea_8_1_size24-2bianca-dragusanu-i-a-vopsit-parul-fiicei-sale-de-doar-6-ani-zstie-exact-ce-vrea_8_1_size24-2

Citește și: De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat: „Dacă eu am reușit pe propriile forțe în viață, consider că și ea ar putea…'. Ce spune despre relația cu Victor Slav

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mănâncă și la autoservire, la mall, nu doar la restaurante de lux. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Unde vor să organizeze petrecerea: „Am vrut să facem ceva foarte mic, acum…”

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil

Cum este relația dintre Bianca Drăgușanu și fiica ei în vârstă de 7 ani

Într-un interviu recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre fiica ei, Sofia, cu care se mândrește foarte mult. Ca orice mamă, nu poate să nu-i vadă calitățile și evoluția frumoasă, astfel că vedeta nu a ezitat și a declarat că începe să-i semene din ce în ce mai mult. De asemenea, a spus că este la vârsta la care înțelege foarte bine lucrurile și tot ceea ce i se explică.

„Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Ce calități a moștenit Sofia de la Bianca Drăgușanu

Totuși, Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici cu vorbele bune despre fiica ei, ci a explicat că are o mulțime de calități. Mai concret, vedeta susține că-i seamănă foarte mult, tocmai pentru că este ambițioasă, perseverentă și mereu atentă la detalii, semn că viitorul arată foarte bine pentru ea.

„Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii. Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-I văd toate calitățile”a mărturisit vedeta.

Bianca Drăgușanu a demonstrat de nenumărate ori că este mamă cu normă întreagă, astfel că vedeta se preocupă cu mare grijă de fiica ei. Are grijă să-i ofere educația necesară și să o învețe încă de pe acum ce este bine și ce nu. Prin urmare, deși pare genul de persoană care are un program extrem de încărcat și haotic, vedeta reușește să își organizeze totul pe ore.

„Fac aceleași lucruri! Cresc copilul, merg la sală, mă bucur de atelierul meu, de afacerea mea și de timpul petrecut cu copilul meu”, a mai spus Bianca Drăgușanu.  

De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat

Deși își permite orice și îi cumpără fiicei sale numeroase lucruri de lux, inclusiv haine foarte scumpe, așa cum am tot văzut cu toții de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la o școală de stat. Da! Putea să o ducă la o școală privată, însă vedeta consideră că dacă ea și restul oamenilor au reușit plecând de la o școală de stat, cu siguranță și fiica ei poate acest lucru.

„(…) Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel.

Am „N’ exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?

Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stateam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Unica.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton