Cum evită Crina Abrudan discuțiile aprinse cu soțul ei, Gabi Popescu, după 16 ani de relație: „În momentul în care mă enervează ceva am învățat să..." / A spus și dacă îi controlează sau nu telefonul partenerului

 Tudorache Simona
.

Cum evită Crina Abrudan discuțiile aprinse cu soțul ei, Gabi Popescu, după 16 ani de relație. Crina Abrudan recunoaște că mai există lucruri care o enervează la cel cu care își împarte viața, dar încearcă să nu le dea atenție și să meargă mai departe. Vedeta a ajuns la concluzia că cinci minute petrecute în liniște pot face minuni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Crina Abrudan și fostul fotbalist Gabi Popescu sunt împreună de 16 ani și continuă să aibă o relație frumoasă și bine închegată. Fosta știristă are parola de la telefonul soțului, dar povestește că nu umblă niciodată în el, pentru că are încredere în legătura lor. Și reciproca e valabilă, pentru că Gabi Popescu i-a acordat votul lui de încredere.

crina-abrudan-88crina-abrudan-88

Cum reușește Crina Abrudan să nu se certe cu soțul ei

Abrudan a găsit o soluție pentru a ține la distanță discuțiile inutile cu soțul ei. Astfel, reușește să aibă liniște în casă, dar și în relație. Vedeta nu izbucnește niciodată atunci când se enervează, ci alege tăcerea.

„În general motivele (n.r. de ceartă) vin de la femei, dacă îi asculți pe bărbați. Nu știu de la ce vin, habar n-am. Mă întreb dacă nu există femeie care să fie deranjată că bărbatul își lasă lucruri prin casă. Și pe el îl deranjează la mine lucruri, sunt convinsă, dar important este să trecem peste, adică în momentul în care te enervează ceva și te deranjează ceva am învățat să mă abțin și să mă controlez, să-mi mut gândul către altceva și să stau vreo 5 minute și e mai bine', a spus Crina Abrudan, pentru Spynews.ro.

Citește și: Mihai Mitoșeru are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o în Italia: „Chiar am găsit o fată frumoasă, deșteaptă. N-am cum să plec din România, ne mai întâlnim la mijloc, mai departe…”

Citește și: Andrei Rațiu, fundaşul Echipei Naţionale a României, are o poveste impresionantă de viață: „Aveam 4 ani când am rămas cu fratele meu mai mic, la Aiud. Părinții au plecat în Spania!” / Are o fetiță adorabilă de 8 luni, iar imaginea tată-fiică de la EURO 2024 a făcut furori

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău, într-un restaurant de lux. Ea era în compania prietenilor, iar afaceristul a venit însoțit de noua iubită

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…' / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Crina Abrudan nu își controlează soțul în telefon

Crina Abrudan și Gabi Popescu nu se controlează reciproc în telefon, chiar dacă nu au nimic de ascuns. Au un mariaj bazat în primul rând pe încredere, dar și iubirea ce și-o poartă este esențială.

„Nu știe codul de la telefonul meu, dar nu-l știe nu pentru că-l ascund, dar nici nu m-a întrebat vreodată. Dar eu știu codul de la telefonul lui, dar n-am căutat. Nu ne-am ascuns niciodată. La un moment dat mail-ul lui era și pe telefonul meu, conturile lui de socializare eu i le-am făcut, dacă îl întrebi pe el ce parolă are la Facebook și Instagram nu știe, el nu este foarte activ, doar se uită ce postează alții. Deci din 4 poze de la el de pe Instagram, 3 sunt postate de mine. Nu stăm să ne căutăm unul în telefonul celuilalt', a mai spus Crina Abrudan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton