Cum evită Denis Ștefan și soția lui, Cristina, certurile după 11 ani de căsnicie: „E foarte importantă treaba asta și ne ținem de ea”

 Tudorache Simona
.

Denis Ștefan și Cristina, soția lui, încarcă să evite certurile în cuplu. Frumoasa brunetă mărturisește că neînțelegerile dintre ei apar, în general, de la lucruri minore. Deși mai apar contraziceri, niciunul dintre ei nu ține supărare, iar la masa de seară se întâlnesc și vorbesc despre toate, râd și fac planuri pentru ce urmează în viața lor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

S-au căsătorit când ea avea 22 de ani, iar el 37 de ani și mulți nu le-au dat prea multe șanse. Denis și Cristina Ștefan sunt de 11 ani împreună și se redescoperă în fiecare zi cu aceeași dragoste. Denis Ștefan și Cristina s-au întâlnit prima oară când ea avea 15 ani, iar el 30, dar au ajuns să formeze un cuplu abia la șase ani de la acel moment.

cristina stefan 14cristina stefan 14

Cum evită Denis Ștefan și soția lui, Cristina, certurile după 11 ani de căsnicie

Au reușit să aibă relația dorită și să țină familia unită urmând câteva reguli simple. „Nu pot să zic că sunt certuri, ci contraziceri. De exemplu, că trebuia astăzi să o las pe Delia, fata cea mare să facă nu știu ce, trebuia să nu-i dai pantaloni, mici chestii, nu neapărat certuri. Nu avem timp să ne certăm. Avem un program strict, cu job, cu copii, ne împărțim activitățile', a spus Cristina Ștefan pentru Spynews.ro.

Cum arată mesele în familie

Masa de seară îi adună pe toți. Atunci toate lucrurile neplăcute sunt lăsate în urmă. E vremea poveștilor. Timpul acela petrecut împreună e neprețuit.

„Ne vedem seara cu toții, e foarte important, avem masa împreună, cina, povestim ce s-a întâmplat peste zi. E foarte important. În rest în prima parte a zilei suntem foarte mult plecați, nu avem timp real să ne certăm sau să ne contrazicem. Nu e neapărat o regulă, ci o plăcere. Cred că e nevoie să te strângi după o zi plină, să mănânci liniștit, să vorbești, să râzi, să discuți ce ai făcut peste zi. E foarte importantă treaba asta și ne ținem de ea. Cine e întotdeauna în familie acasă', a mai spus soția lui Denis Ștefan.

Citește și: Alexandru Rafila, primele declarații despre divorțul de mama copilului său. Cum își educă fiul adolescent: „Principiile pe care atât eu, cât și mama lui…'

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Citește și: Magda Pălimariu, apariție fabuloasă într-o rochie roșie la VIVA! Influencers Party 2024! E prima apariție la un eveniment monden din România, după ce a devenit mamă

Cum își educă Denis Ștefan și Cristina fetele

Cristina Ștefan recunoaște că ea e ceva mai strictă când vine vorba de educația fetelor, asta în timp ce Denis, soțul ei, le face toate poftele.

„Nu există părinte bun sau rău, dar de cele mai ori, chiar dacă nu par, eu sunt aia mai fermă în relația cu fetele. Denis le face toate poftele, dar ce vrei?! Suntem trei fete în casă și trebuie să ne înțeleagă, dar de cele mai multe ori eu sunt mai fermă cu ele. Tati e tati și mami e mami. Mami trebuie să le educe pe fete, să le ajute să devină femei mișto', a mai zis Cristina Ștefan.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton