Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere: „Ne-a făcut aici frumos, nașa a pregătit...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Bucuria a fost la cote maxime pentru frumoasa artistă și pentru iubitul ei, Anghel Damian, asta fiindcă minunea lor s-a născut și i-a făcut părinți pentru prima dată. Totuși, nu putem uita de familia artistei care și-a dorit extrem de mult un copil din partea cântăreței. Visul a devenit realitate, așa că în așteptarea micuțului Sasha, au avut grijă să pregătească o surpriză de proporții. Iată cum au fost întâmpinați Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere. Theo Rose radiază de fericire de când a devenit mamă, așa că nu ezită și își ține fanii la curent cu fiecare moment special din viața ei. Ei bine, dacă recent le-a dezvăluit fanilor că a fost externată, dar și că deja a fost la primul control cu fiul ei, Sasha, nu a putut să nu le arate și ce surpriză le-a pregătit familia sa.

theo-rose5-2theo-rose5-2

Micuțul Sasha a fost așteptat cu brațele deschise de către bunicii săi, dar și de nașa lui, sora lui Theo Rose. Aceștia nu au putut să nu pregătească o surpriză pentru tinerii părinți, dar mai ales pentru nepotul lor. Prin urmare, au cerut ajutorul unor persoane pricepute și i-au pregătit o arcadă cu baloane, un panou de bun venit cu numele lui, dar totodată și un tort în cinstea sa și numeroase cadouri.

Citește și: Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Ce mesaj i-a transmis artista medicului care a asistat-o la naștere: „Aveam emoții amândouă. După anestezie…'

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, ipostază romantică după ce au devenit părinți: 'E băiatul lui Theo Rose. Suntem bine și…'. Au mers la primul control cu fiul lor, Sasha

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr s-au certat în semifinală: „Eu sunt de vină?'

Citește și: De ce a fost Babi Minune reținut de Poliție, de fapt: „I-a scris partenerei mele și am luat foc”. Cine e bărbatul care i-a făcut plângere manelistului

Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere

Theo Rose și Anghel Damian și-au luat fiul și au plecat către familia artistei pentru a le face cunoștință cu noul membru al familiei. Aici, au fost întâmpinați așa cum nu se așteptau, asta fiindcă baloanele erau prin toată casă, la fel și cadourile, dar și toți cei dragi, care-l așteptau cu nerăbdare pe micuțul Sasha. Frumoasa artistă a rămas fără cuvinte când a văzut toate pregătirile, așa că nu a putut să nu imortalizeze momentul unic din viața lor, dar și a băiețelului său.

„Hai să vă arăt cum m-au așteptat acasă la țară ai mei! Bine, asta e doar aici jos, că mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos ne-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente, dar foarte frumos! Ne-a făcut aici frumos, nașa ne-a făcut!', a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Theo Rose: 'Nici nu m-am gândit la baloane'

Theo Rose și Anghel Damian locuiesc împreună în București, astfel că tot amândoi au plecat și la maternitate, fără nimeni altcineva cu ei. Au așteptat cu nerăbdare să se nască fiul lor, iar mai apoi au petrecut primele clipe alături de el. Totul a decurs minunat, așa că au fost externați, moment în care și-au dorit să meargă direct acasă la ei, fără a mai face pregătiri, baloane sau alte lucruri. Totuși, surpriza din partea familiei artistei a fost una extrem de frumoasă, care i-a bucurat enorm. Cu glumele la ea, așa cum o știm, Theo Rose a recunoscut că nu s-a mai gândit la baloane când l-a adus pe Sasha acasă, bucuria ei fiind că are curat în casă.

'Ce ne-am bucurat noi când am ieșit din spital, nu am vorbit să pregătească nimeni, m-am bucurat doar că e curat, că făcusem curat fix înainte să plec și m-am bucurat că ajung și e curățenie, nici nu m-am gândit la baloane, deși și eu am mai făcut pentru finuțul meu așa, dar nu m-am gândit deloc.', a mai spus artista.

Theo Rose și Anghel Damian au fost la primul control cu fiul lor, Sasha

Recent, Theo Rose și Anghel Damian și-au luat fiul și au fost cu el la primul control după ce a fost externat, pentru a vedea dacă totul decurge bine și cum trebuie. Fericirea este la cote maxime, asta fiindcă micuțul Sasha a luat deja în greutate, este hidratat, iar pediatrul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui, ceea ce le-a adus zâmbetul pe buze părinților săi.

Noi suntem bine, am fost la un control scurt! Ne-am îmbrăcat frumos toți trei. Sasha este bine! E hidratat, a și luat în greutate deja, îi merge bine, bine și e îmbrăcat frumos. E băiatul lui Theo Rose', a declarat cântăreața pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton