Cum a fost pentru Theo Rose să filmeze scenele de amor cu Denis Hanganu în serialul Clanul, sub ochii iubitului ei, Anghel Damian: "La început am fost și eu stresată... "

 Dumba Gabriela
.

Theo Rose a răspuns curiozităților fanilor serialului Clanul, în care ea joacă rolul Verei și se iubește cu Denis Hanganu, trăind o dragoste interzisă cu acesta. Theo Rose și Denis Hanganu se sărută în serial și artista recunoaște că nu i-a fost comod să filmeze scene de amor sub ochii iubitului ei, Anghel Damian, care este regizor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a povestit cum a fost pentru ea să filmeze scene de amor și săruturi cu Denis Hanganu pentru serialul Clanul, mai ales că iubitul ei este regizor și a fost tot timpul de față. Din fericire pentru relațiile amândurora, Theo și Denis sunt profesioniști, iar partenerii lor le-au înțeles și respectă meseria, așa că nu au ieșit discuții neplăcute în afara platoului de filmare.

34533453

Ce spune Theo Rose despre secvențele din Clanul în care se sărută cu Denis Hanganu

Theo Rose a fost întrebată de nenumărate ori de fani cum decurg scenele în care ea și Denis Hanganu se sărută sau se ating cu pasiune în serialul „Clanul”, având în vedere și relația pe care o are cu Anghel Damian, regizorul serialului.

Theo Rose i-a mulțumit, cu această ocazie, lui Denis Hanganu că este un profesionist desăvârșit, care a ajutat-o să scape de emoții și totul a decurs perfect la filmările pentru Clanul.

„N-am zis niciodată aici ce cred despre Denis. Pe la interviuri ne întreabă cum a fost să filmăm scenele de amor sau cele cu săruturi. La început am fost și eu stresată pentru scenele alea, dar vă spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun și responsabil.

Denis e un om cald și își tratează cu atâta seriozitate munca încât nici n-am simțit diferența dintre scenele care își propuneau să ne stânjenească și cele de dialog.

Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvență care presupune săruturi ( poate râdeți, dar e o condiție esențiala ca secvența să iasăa bine), întreabă întotdeauna dacă mă simt confortabil cu ce se întâmplă și mă protejează și ajută pe set. Ca telespectator cred că Denis a facut performanță în @clanulserial și abia aștept să-l mai văd și în alte producții. Multumesc, Deni!', a dezvăluit Theo Rose.

Citește și: Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi. Cum a fost la nunta lor: „Asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul: „Vor fi multe lacrimi, atât în echipă, cât și în rândul fanilor’ / EXCLUSIV

La rândul său, Denis Hanganu a vorbit despre zilele de filmare pentru ca cele 13 episoade ale serialului să fie gata la timp pentru telespectatori. În timp ce fanii pot urmări doar câteva episoade per sezon, actorii filmează până la 100 de zile pentru acesta.

„La noi un sezon durează 100 de zile de filmare, ori patru sezoane, e ceva, plus perioada de dintre, interviuri, comunicare, se adună lucruri. Sigur ne vom revedea cu o parte dintre ei pe scena teatrului, iar cu ceilalți probabil în alte proiecte', a spus actorul la Oracolul Vedetelor.

Cum reacționează soția lui Denis Hanganu la scenele romantice dintre el și Theo Rose din Clanul

Denis Hanganu și Theo Rose formează un cuplu în serialul Clanul, astfel că scenele romantice dintre ei, în care se sărută, sunt dese. Actorul a povestit pentru VIVA! cum reacționează Raluca, soția lui, la aceste cadre.

„Pur și simplu sunt norocos fiindcă am parte de sprijinul ei necondiționat. Înțelege natura muncii mele și știe că unele scene sunt doar parte din job. Plus că ce se vede pe ecran de multe ori n-are nici cea mai mică legătură cu ce se filmează. Când filmăm, totul e mai mult tehnic, cât să „dea bine pentru cameră”, ne-a spus Denis Hanganu.

„Fac parte dintr-o echipă unită și pasionată, formată din cei mai buni profesioniști în domeniu. Am muncit, am construit, am râs și ne-am bucurat cu toții. Împreună. M-am simțit respectat, iar asta contează enorm pentru un actor„, a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton