Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au fost suprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Fostul premier al României, Petre Roman, și soția sa, Silvia Chifiriuc, trăiesc o poveste de iubire ce durează de 17 ani. Cei doi au fost întotdeauna discreți în ceea ce privește relația lor, însă, recent, au fost surprinși de paparazzii SpyNews într-o ipostază rară și inedită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman, fostul premier al României, are o soție foarte dedicată, și în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani, cei doi și-au clădit o relație frumoasă și sinceră, bazată pe respect. De-a lungul căsniciei, au devenit părinții unui băiețel în vârstă de 12 ani, astfel familia lor a devenit completă. Chiar dacă au ales să stea departe de lumina reflectoarelor, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au fost surprinși, recent, de paparazzii Spynews.ro., în timp ce se aflau la cumpărături, în centrul Capitalei.

img-19-1img-19-1

Cum au fost suprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie

Soția fostului premier al României, are grijă de el în orice momen.Petre Roman s-a retras din viața publică de mulți ani și a ales să trăiască în liniște, alături de familia lui.

Citește și: Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Citește și: Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie:Ne mai ciondănim din privinţa asta

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel'

Acesta are o soție frumoasă și grijulie, Silvia Chifiriuc, care îi oferă toată atenția de care are nevoie. Petre Roman și Silvia Chifiriuc își trăiesc viața din plin și se bucură de fiecare moment petrecut împreună, așa cum se poate vedea și în imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro. Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc, au fost surprinși la o cafenea într-un mall din București. După ce și-au savurat cafeaua și au vorbit, au ieșit afară, iar în drumul spre mașină s-au oprit să își cumpere mâncare, iar mai apoi au plecat spre casă, notează Spynews.ro.

Cum a ajutat-o Petre Roman pe Silvia Chifiriuc să treacă peste moartea părinților

Silvia Chifiriuc suferă cumplit, la șase ani de la moartea părinților. Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a suferit cumplit, în urmă cu șase ani, când mama și tatăl ei au murit, la distanță de numai trei luni unul de celălalt. Această experiență a marcat-o profund pe Silvia Chifiriuc, care însă l-a avut alături de soțul ei, Petre Roman, care a susținut-o moral, în tot acest timp. Recent, soția lui Petre Roman a recunoscut că rana cauzată de moartea părinților nu s-a vindecat complet.

'Este o temă destul de delicată. Am reușit să trec. Acum de curând s-au împlinit șase ani, pentru că eu au plecat după trei luni unul după celălalt și a fost greu în primii doi ani până m-am obișnuit. Nu poți decât să te rogi să te învețe Dumnezeu să trăiești fără ei și am învățat mai departe că ei trăiesc prin mine și că ei acolo unde sunt, sunt bine pentru că sunt împreună.

Cu timpul, acest gol, această lipsă se va umple cu bucuriile și cu împlinirile pe care mi le aduce copilul meu, împreună noi ca părinți facem tot ce putem ca să ne fie bine, ca să avem mulțumirile noi ca părinți, ca soție și de ce nu, ca iubiți ce suntem', a spus Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.

FOTO: Spynews, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton