Cum a fost surprins Tudor Chirilă în oraș, cu papuci în picioare, pe bicicletă. La 49 de ani, artistul are o condiție fizică de invidiat și se îmbracă modern

 Dumba Gabriela
.

Cum a fost surprins Tudor Chirilă în oraș, cu papuci în picioare, pe bicicletă. Are 49 de ani, însă vârsta pare doar un număr pentru Tudor Chirilă. Juratul de la Vocea României are un stil vestimentar diferit de al bărbaților cu care împarte aceeași vârstă, circulă cu bicicleta și este în mare formă. Zilele trecute, Tudor Chirilă a fost surprins de paparazzi în București, iar imaginile sunt dovada clară că trecerea timpului nu l-a schimbat deloc pe artistul care voia să se îndrăgostească în Vama Veche.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost surprins Tudor Chirilă în oraș, cu papuci în picioare, pe bicicletă. Tudor Chirilă este în pas cu moda, însă nu cea a bărbaților de vârsta lui, ci mai degrabă a adolescenților, mai ales că circulă mult cu bicicleta și metroul și nu-și permite să poarte ținute sofisticate. În plus, temperaturile ridicate din București l-au determinat pe juratul de la Vocea României să iasă în oraș în pantaloni scurți și încălțări galbene, din cauciuc, așa cum poartă adolescenții.

69545181_2515343765196613_2742699328484147200_n69545181_2515343765196613_2742699328484147200_n

Cum a fost surprins Tudor Chirilă în oraș, cu papuci în picioare, pe bicicletă. Se îmbracă modern și tineresc

Zilele trecute, paparazzi Mediaflux l-au surprins pe Tudor Chirilă la una dintre cafenelele pe care le frecventează des în timp ce le arăta urmăritorilor săi de pe social media cartea pe care o citește în prezent: „The Complete Mause'.

Purtând o cămașă în carouri, cu mânecile suflecate, pantaloni scurți și papuci galbeni, Tudor Chirilă a plecat mai departe, pe bicicletă, după ce și-a băut cafeaua. Stilul vestimentar al juratului de la Vocea României nu face decât să completeze perfect atitudinea relaxată a lui Tudor Chirilă, un artist libertin care nu ține cont de norme nici când vine vorba despre vestimentație.

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui: ‘Atunci când oamenii potriviți te…’

Citește și: „Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să…'. Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Tudor Chirilă: „Eu chiar mă îmbrac de la second hand”

În urmă cu câteva luni, Tudor Chirilă a fost în centrul unor controverse după ce, într-o ediție a emisiunii Vocea României, a făcut o glumă legată de hainele de la second-hand.

Juratul a fost acuzat în online că râde de oamenii care se îmbracă de la „mâna a doua”, însă Chirilă a revenit ulterior cu explicații și a spus că și el își ia haine de la second-hand, iar gluma lui nu era menită să-i umilească pe cei care se îmbracă din astfel de magazine.

Dar și Tudor s-a văzut nevoit să vină cu explicații, măturisind că el însuși se îmbracă de la second hand.

„Salut, câteva observații. Ironia e că eu chiar mă îmbrac de la second hand. Mai mult, geaca de piele din sezonul ăsta de la Vocea României a costat 1 leu într-un second hand din Giurgiu.

Dacă ai fi ascultat un pic din muzica mea ai fi știut că în perioada Vama Veche am scos un album numit Fericire în rate, iar unul din cântece se numește La radio și este o pledoarie pentru o viață simplă la adăpost de urmărirea iluziilor materiale ca formă de bunăstare sufleteasă.

Ți-l las aici. În condițiile astea cred că puteai să găsești un pretext mai bun pentru a desfășura o teorie anti bullying (cu care sunt absolut de acord) în zona asta a dihotomiei material-spiritual', a fost comentariul lui Tudor Chirilă, la o postare care îl incrimina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton