Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva alături de fiul său într-un parc din Capitală, fără Ștefan Bănică. Artista nu are bonă pentru Alexandru

 Dumitrache Laura
.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de trei ani, dar pe care au preferat să îl țină departe de ochii curioșilor. Recent, Lavinia Pîrva a fost surprinsă alături de fiul ei, într-un parc din București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mai bine de zece ani și au un băiat, Alexandru, în vârstă de 4 ani. În ultimii ani, artista s-a împărtit între viața de familie și cariera ei. Vedeta a recunoscut că Alexandru îi ocupă tot timpul, mai ales că nu are bonă.

lavinia pirvalavinia pirva

Lavinia Pîrva arată foarte bine la vârsta de 38 de ani, mai ales după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme după nașterea fiului ei. Vedeta a preferat să se implice mai mult în creșterea lui Alexandru și să lase pe plan secund cariera. Recent, Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz în timp ce petrecea timpul alături de fiul ei, într-un parc din Capitală.

Citește și: Secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Care e obiceiul de la care nu se abat în nicio vară: „Indiferent de cât suntem de ocupați…”

Citește și:Ce dietă ține Lavinia Pîrva în vacanță, pentru a-și menține silueta. Cum arată meniul ei: „Oricât mi-ar fi de greu…'

Citește și:Oana Roman a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri'. De ce nu a depus plângere la Poliție

Citește și:Sora lui Dan Bordeianu a fost diagnosticată cu cancer acum 15 ani: „Mi s-au dau două luni de trăit! Copiii mei erau mici”

Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva alături de fiul său într-un parc din Capitală, fără Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și au împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de patru ani. Cei doi au decis să-și țină fiul departe de lumina reflectoarelor și nu i-au arătat chipul. Recent, artista a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz, într-un parc din Capitală, alături de fiul ei.

Vedeta se ocupă foarte mult de creșterea micuțului și a demonstrat că este o mamă devotată. Soția lui Ștefan Bănică a avut grijă de Alexandru și a fost constant atentă la el pentru a se nu accidenta. Însă Ștefan Bănică nu a fost alături de soția și fiul lui, deoarece este ocupat cu proiectele muzicale și este mai mereu plecat la concerte.

Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu vor să dezvăluie chipul fiului lor

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima oară în anul 2019, când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Cei doi sunt foarte discreți cu viața lor personală și au evitat să-i dezvăluie chipul fiului lor. Aceștia au mărturisit care este, de fapt, motivul pentru care au luat această decizie. Alexandru este foarte năstrușnic acum. Dar, în același timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranță vom face acest lucru atunci când vom simți.„, ne-a dezvaluit Lavinia Pirva.

Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru.Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară, mărturisit și Ștefan Bănică.

De când a născut, Lavinia Pîrva s-a dedicat creșterii băiețelului ei, iar cea care a ajutat-o mereu a fost mama ei. Vedeta a refuzat să apeleze la ajutorul unei bone. „Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea. Dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos. Doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate.', a povestit Lavinia Pârva.

Sursa foto: FAcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton