Cum a fost Tavi Colen ajutat de regretata lui mamă, în carieră: "A avut opt clase, dar avea o viziune despre ce va trebui să facem"

 Dumba Gabriela
.

Cum a fost Tavi Colen ajutat de regretata lui mamă, în carieră. Tavi Colen vorbește cu mândrie și recunoștință despre mama lui, omul care l-a ajutat enorm în carieră, deși spune că nu avea decât opt clase, însă un spirit organizatoric fabulos. Tavi Colen a fost mereu împins de la spate de mama lui pentru că a crezut în șansa lui de a-și face un nume în muzică. Și a avut dreptate. Tavi Colen este astăzi unul dintre cei mai talentați artiști din România, iar mama rămâne omul care a pus piatra de temelie la cariera sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen dezvăluie că mama lui a fost omul care l-a susținut necondiționat în cariera sa și forța care l-a împins de la spate, chiar și atunci când nici măcar el nu mai credea că poate răzbi în muzică. Oricât i-a fost de greu, Tavi Colen a găsit mereu un sprijin și un confident în mama sa.

5757

Cum a fost Tavi Colen ajutat de regretata lui mamă, în carieră

Tavi Colen și-a iubit enorm mama și îi este recunoscător pentru sprijin, mai ales că fostul solist de la Talisman a decis încă de la vârsta de 14 ani să-și ia viața în mâini. Artistul a plecat de acasă în dorința de a-și croi un drum în viață și oricât de greu i-ar fi fost să accepte asta, mama lui l-a susținut și încurajat necondiționat.

'Mama a fost cu muzica. Nu era o femeie foarte educată, a avut opt clase, dar avea un spirit organizatoric al vieții, știa ce aveam de făcut în viitor. Avea o viziune despre ce va trebui să facem. Înainte erau niște concursuri, ceva, după Revoluție, mama mea a venit la mine, îmi e așa de dor de ea să avem discuții profunde.

Eu eram lumina ochilor ei și mi-a zis că ar trebui să mă duc la București la un concurs. Mama cânta prin grădina, nu știa engleză, dar reținea cuvintele', a declarat Tavi Colen la Xtra Night Show.

Tavi Colen povestește că era la un pas să renunțe la muzică după ce a dat probă într-un studio din Capitală și a fost refuzat. Insistențele l-au ajutat să se facă remarcat, dar încrederea pe care i-a dat-o mama lui a contat enorm.

'Eu m-am dus la București, mama mi-a zis să merg că știu să cânt. M-am dus la studio, am ieșit, iar a doua zi m-am întors iar. M-a întrebat dacă am o casetă să îi las, dar de unde să am. Aflasem că au ședință la finalul săptămânii și am venit iar. Am luat o chitară de la Adi Despot, am cântat niște piese de la Scorpions, mi-a zis să las o imprimare și mă ascultă el. Dacă am fost foarte insistent că mă trimisese mama. Până la urmă m-a luat, repetam des, dar nu apăream la televizor. Atunci nu am apărut, dar după am mers la Voltaj și am scos un album', a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Cum se simte Mihai Bobonete după ce a avut probleme cu spatele: „2023 a fost un an cu mari cumpene pentru mine’. Detalii despre noul sezon Românii au talent / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Eremia s-a despărțit de iubita lui, Denisa, după ce s-au mutat împreună: „Nu îmi voi nega niciodată sentimentele pentru ea'

Ce sfaturi a primit Tavi Colen de la mama lui când a decis să plece de acasă la 14 ani

Tavi Colen povestea acum ceva timp despre cât de implicat este în toate activitățile profesionale și cum a încercat să își croiască un drum încă de mic, de la vârsta de 14 ani.

„Când e vorba de muncă, de treabă, sunt foarte bine înfipt în pământ. Am plecat de la 14 ani de acasă, iar mama mi-a spus așa: „uite care e problema, mi-ai luat 90% din inimă, dar trebuie să te las să pleci. Te vei duce prin lume, dar fii atent. Foarte multă lume, dar oameni puțini.' Mama mea nu a avut carte, în schimb, cred că putea conduce un județ fără probleme, deși are doar 8 clase', a povestit Tavi Colen.

Nostalgic cu gândul la frumusețea sărbătorilor de altădată, Tavi Colen a rememorat anii în care mersul la colindat era o 'afacere' bănoasă pentru el. Artistul susține că reușea să câștige câteva salarii în perioada dintre Crăciun și Revelion, fapt remarcabil, dar în același timp de necrezut pentru mama lui.

„Eram înghețați bocnă și făceam bani de la Crăciun până la Revelion, până după anul nou, (…) erau bani … nu știu, câteva salarii de astăzi. Mama era uimită, 'sigur primești atât de mulți bani?'. Ne dădeau bani. (…) Eu din casa a IV-a, a V-a, cântam într-un cor și aveam niște colinde pe voci. Îmi aduc aminte că și atunci încercat să cântăm frumos, pe voci. (…) Nu era nimeni să nu te primească', a povestit Tavi Colen, la Antena Stars, acum ceva timp.

Cât despre mama lui, Tavi Colen concluzionează că… „Cred că era un înger. Noi plecam la fotbal. (…) Mama ieșea la poartă cu un lighean din ăsta mare de gogoși, gogoși cu limonadă. (…) Toți copiii știau. Câteodată făcea cornulețe cu gem. (…) De la ea am învățat să gătim, și eu și sora mea. De mici am învățat să gătim.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton