Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: "Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să..." / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

 Dumba Gabriela
.

Adelina și Cristi Chivu sunt împreună de 17 ani, iar nașul relației lor este Dan Capatos. Acesta își amintește că, pe vremea aia, Adelina nu suporta fotbaliștii, dar el a insistat foarte mult în planul de a-i ajuta să se cunoască și bine a făcut. Între timp, Adelina a renunțat la cariera în televiziune pentru a se muta cu Cristi Chivu în Milano și împreună au două fete superbe, Anastasia și Natalia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adelina și Cristi Chivu formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Sunt împreună de 17 ani, au două fete superbe și duc o viață discretă în Milano, în ciuda celebrității fostului fotbalist de la Inter Milano.

12182733_770005843109361_2087767300842756039_o12182733_770005843109361_2087767300842756039_o

Adelina Chivu, superbă la 42 de ani. Cele două fiice îi seamănă leit

Era una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, însă a ales să renunțe la cariera în televiziune pentru bărbatul care a cucerit-o și cu care și-a construit o familie frumoasă alături de Cristi Chivu.

Adelina nu regretă nici o secundă decizia luată în urmă cu mulți ani și este fericită cu viața ei discretă din Milano, departe de lumina reflectoarelor din România. Este pasionată de modă, face mult sport, petrece timp cu fetele ei, Anastasia și Natalia, și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Acum ceva timp, Adelina Chivu vorbea despre relația cu Cristi Chivu și dădea asigurări că nu sunt o familie perfectă, dar au găsit tot timpul soluții pentru neînțelegerile care apar inevitabil și în casa lor.

„Au trecut foarte repede. Noi ne mai certăm, da, dar nimic grav. (…) Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să ne fie dor unul de altul. Avem stabilită, în fiecare an, o vacanță fără copii, noi doi sau cu gașca. În același timp, încerc să fac în așa fel încât să poată pleca și el într-o vacanță cu fetele, că programul lui nu se potrivește deloc cu al lor', a spus Adelina Chivu.

La 42 de ani, partenera de viață a lui Cristi Chivu reușește să îmbine armonios frumusețea naturală cu avantajele oferite de medicina estetică modernă, dovedind că vârsta este doar un număr atunci când știi cum să ai grijă de tine. Anastasia și Natalia Chivu, de 13 și 15 ani, seamănă foarte bine cu mama lor și pot fi confundate lejer cu surorile Adelinei.

„Mi-am luat acasă greutăți, am bandă de alergat, benzi de rezistență. Deci m-am antrenat,' a declarat, acum ceva timp, Adelina Chivu.

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

Citește și: Ce cupluri au rămas împreună și ce cupluri s-au despărțit după Insula Iubirii 2024. Întâmplări neștiute după terminarea emisiunii

Dan Capatos i-a ajutat pe Adelina și Cristi Chivu să se întălnească, acum 17 ani

Adelina și Cristi Chivu s-au cunoscut în 2007 și a fost dragoste la prima vedere, însă cel care a făcut posibilă prima lor întâlnire este Dan Capatos. Un an mai târziu, în 2008, Adelina și Cristi Chivu au făcut o nuntă spectaculoasă la Palatul Știrbey, ea a renunțat la televiziune, s-a mutat în Milano și i-a dăruit fostului fotbalist două fiice superbe.

Dan Capatos, coleg de breaslă cu prezentatoarea de la Antena 1, a mărturisit că el a îndemnat-o pe aceasta să-l cunoască pe fostul căpitan al echipei naționale. Ea nu voia sub nicio formă, pe motiv că nu suportă fotbaliștii. Ulterior, s-au schimbat lucrurile.

'Era la mine în secție, când eram la Antena 1, povestea e mai lungă. Da, Oancea a zis să fac o echipă, apoi să facem echipă pe mondenități, Oana Mizil la revistă, eram la băute, șprițuri, acolo venise și Adelina, din familie bună. Ai ei au zis să îi dea bani dacă se angajează undeva.

Ea era deja la sport, stătea pe la aeroport, „săraca”, și am făcut brigadă de gagici, la Antena 1 și, na… „Dați știri cu Miki de la Capital”… acum zic, ne auzeau ăia de la Observator și au început fetele: „du-te, că vine ăla, vine Chivu, du-te, Adelina”. Ea nu, că nu suportă fotbaliștii. S-a dus până la urmă, a remarcat-o, prin Mario, apoi o aniversare în Fratelli și cânta Holograf… i-am zis: „du-te!”. S-a dus la filmare și au rămas împreună, am reușit și cu Gabi Popescu cu Crina Abrudan, le-am luat bilete la film, la Cinema Pro, Luceafărul', a relatat Dan Capatos pentru iAM Sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton