Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu certurile, după 9 ani de relație: „Putem să ne ciondănim, să ne contrazicem. Am învățat arta contradicției și...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu certurile, după 9 ani de relație. Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o superbă poveste de dragoste de nouă ani și sunt logodiți din 2016, însă au amânat nunta, din diverse motive. Lora și Ionuț Ghenu au avut, la început, o legătură strict profesională care a evoluat într-o relație de iubire. Artista spune cum au reușit să reziste împreună, ca un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu certurile, după 9 ani de relație. Lora și Ionuț Ghenu au devenit unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cei doi fiind împreună de nouă ani. De-a lungul timpului, cei doi și-au fost alături la bine și la greu, fiind mai întâi colegi de muncă. Ionuț Ghenu era managerul de turneu al solistei, însă, la acel moment, nu se înțelegeau prea bine. Motivul se pare că a fost faptul că Ionuț abia începuse să lucreze în industria muzicală, în timp ce Lora colaborase numai cu profesioniști. În ciuda diferențelor dintre ei, Lora și Ionuț Ghenu au devenit iubiți, iar acum sunt împreună de nouă ani. Lora e de părere că ceea ce îi ajută să rămână împreună este faptul că știu să-ți respecte diferențele de opinii.

lora-si-ionut-ghenu-amanti-7lora-si-ionut-ghenu-amanti-7

Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu certurile, după 9 ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de nouă, iar în 2016 s-au logodit. Aceștia aveau de gând să se căsătorească, dar pandemia i-a împiedicat să facă acest pas. Lora și Ionuț Ghenu nu se mai grăbesc să facă pasul cel mare spre altar, întrucât au încredere că relația este oricum una solidă. Artista spune că secretul relației lor constă în faptul că știu să discute în contradictoriu, fără să se ajungă la ceartă.

Citește și: Cabral, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Lora în rochie scurtă și decoltată în emisiunea lui Măruță: „Cam mișto baba!”

Citește și: Dan Badea, declarații neașteptate despre Lora, la 9 ani de la divorțul de artistă: „S-a râs, da, până la un punct…”

Citește și: Ce relație are acum Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia. Mă rog pentru…'. Fosta socră i-a făcut plângere penală

Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…”

„Să nu ai cu cine să ai acest joc al argumentelor și al contraargumentelor, să nu îți țină creierul viu, mintea ascuțită. Ionuț e foarte inteligent, are un suflet foarte bun și am cu cine să mă înțeleg în momentul în care nu suntem pe aceeași lungime de undă. Putem să ne ciondănim, să ne contrazicem. Am învățat arta contradicției și cum să ne respectăm diferențele de opinie, cum să ajungem la un numitor comun', a declarat Lora, la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație de mai bine de șapte ani, iar acum, artista a vorbit despre nunta cu iubitul ei. Din cauza pandemiei, Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta, dar acum sunt dispuși să-și unească destinele cât mai curând. Deși nu știe dacă nunta va avea loc anul acesta, Lora a dezvăluit că își dorește ca evenimentul să fie unul mare.

Habar nu am. Încă nu am făcut planul. Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…)Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem., a declarat Lora, potrivit Playtech.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton