Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: "Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă". Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

 Dumba Gabriela
.

La 48 de ani, Adriana Antoni se simte plină de energie și asta se datorează stilului său alimentar, care o ajută să fie suplă și să se mențină în formă. Cântăreața a redus drastic consumul de carne și de zahăr, însă a făcut-o treptat, cu ajutorul posturilor religioase, iar mai apoi a menținut dieta. În acest sens, Adriana Antoni le-a oferit un sfat important.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cântăreața de muzică de petrecere a renunțat la carne, dar mai poftește din când în când și mai gustă. Așa cum a recunoscut Adriana Antoni și La Măruță în emisiune, carnea consumată are rolul ei, dar în anumite cantități. În plus, artista face sport și susține că postul intermitent a ajutat-o enorm.

3540496628046317410265954562430584040779702n3540496628046317410265954562430584040779702n

Adriana Antoni se simte excelent de când a redus drastic consumul de carne și zahăr

Adriana Antoni a dezvăluit că are o dietă echilibrată și este foarte atentă la nevoile corpului său. Mai mult, artista a decis să consume mai multe legume și fructe. De când a renunțat la zahăr, viața ei s-a schimbat radical.

Am observat, mai ales în posturile religioase, că am făcut și intermitent, am observat o altă stare. Am zis, uite, lucrurie astea sunt bune și spiritual și fizic. (…) Postul intermitent l-am ținut tot pentru mai multă energie. Dar nu am făcut nimic brusc, nu trebuie bruscat organismul, eu am lăsat carnea și lactatele prin posturi.

M-am simțit foarte bine și am scos și zahărul, la fel, treptat. l-am substituit și am ajuns să fac niște deserturi extraordinare fără zahăr.  (…) Mă simt extraordinar. Am mult mai multă energie, mă odihneasc mult mai bine, mă simt mult mai bine. Tu știi că viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă. 

Într-un interviu acordat VIVA! acum câteva luni, Adriana Antoni spunea cu ce a înlocuit zahărul în alimentație:

Eu oricum am substituit zahărul. Folosesc un tip de zahăr care nu ridică insulina. Și pentru că sunt plecată tot timpul pe drumuri, încerc la mine acasă să fie tot timpul bio, tot de consum… Și asta ajută, să știi. De ani de zile folosesc fructe și legume, chiar și lactate bio. Mă bucur că în România rafturile sunt din ce în ce mai multe cu produse bio. Asta este mirific pentru mine, pentru că eu și simt gustul diferit, și e clar că e ceva acolo mai bun și pentru gust și pentru corp„.

Citește și: Ce dietă ține Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani: „M-am obișnuit să postesc'. Artista face sport împreună cu Irina Loghin

Citește și: Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: „Am văzut asta în gesturile lor'

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…’

Adriana Antoni face și mult sport, împreună cu Irina Loghin, pe lângă dietă

Adriana Antoni a „topit” kilogramele cu un stil de viață sănătos și cu mult sport. Cântăreața a recunoscut că a renunțat la numeroase alimente care nu îi făceau bine și face mișcare.

Sportul ajută și m-a ajutat foarte mult fasting-ul. Nu neapărat pentru kilograme, cât pentru starea mea de spirit. M-a ajutat și fizic și psihic și îl recomand din tot sufletul. Dar, cum se spune, cu cap. Nu mâncăm azi trei burgeri și mâine facem fasting.

Nu merge așa. Trebuie un pic să trecem treptat spre fasting. Altfel nu îl putem duce și nici nu e sănătos. Să nu forțăm lucrurile. Așa am făcut eu, acum fiecare cum poate„, spunea artista pentru VIVA!

Anul trecut, Adriana Antoni dezvăluia că face sport alături de Irina loghin, și înconjoară lacul Herăstrău, de două ori, în fiecare zi.

Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune, și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase„, mai spunea Adriana Antoni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton