Cum i s-a schimbat viața lui Alin Simoiu după ce a fost ispită în două sezoane consecutive la Insula Iubirii: "Eram discret, nu aveam Instagram și Facebook, dar..."

 Oana Pantazi
.

Cum i s-a schimbat viața lui Alin Simoiu după ce a fost ispită în două sezoane consecutive la Insula Iubirii. Are 30 de ani și este un bărbat atractiv, cu un corp bine definit, care atrage nu toate privirile… Paradoxal, spune despre el că a fost mereu un tip discret și că așa a rămas și după ce a devenit cunoscut ca ispită în show-ul din Thailanda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alin Simoiu nu s-a bucurat mereu de o viață lipsită de griji ca acum, asta fiindcă după terminarea liceului ispita de la Insula iubirii a plecat în Germania, unde a lucrat câțiva ani și a strâns bani. A făcut numeroase economii, iar apoi a investit totul și a devenit antreprenor. Asta nu l-a împiedicat însă să-și pună adrenalina și spiritul aventurier la treabă în cadrul Insulei Iubirii, unde a ajuns la insistențele prietenilor săi.

99999-scaled99999-scaled

Cum i s-a schimbat viața lui Alin Simoiu după ce a fost ispită în două sezoane consecutive la Insula Iubirii

alin simoiu s-a născut într-o familie simplă, de oameni fără posibilități financiare și, chiar dacă părinții l-au susținut în tot ceea ce a întreprins, a trebuit să-și clădească singur viitorul. După ce a prins cheag muncind peste hotare, a luat decizia să încerce aventura Insula Iubirii. I-a plăcut atât de mult, încât și anul următor l-am regăsit printre ispitele masculine.

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru'

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul'. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: „Prețul trebuie să…' / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

În pofida faptului că a câștigat un capital imens de popularitate și acum este permanent în atenția publicului, Alin Simoiu spune că a fost mereu un bărbat discret și la fel a rămas și acum, după ce a devenit ucnoscut.

„Eram discret, nu aveam Instagram și Facebook, dar în schimb aveam o viață destul de activă și îmi era bine. Îmi vedeam de afacerile pe care le am și pur și simplu nu încercam să mă afișez cu activitățile mele. Nici acum nu mă afișez cu ceea ce fac eu, activitățile mele, discret.

Nu am avut o familie care să mă susțină, am plecat singur de acasă și am fost nevoit, pentru că situația mea era destul de dificilă. Am avut un parcurs destul de bun, fiind singur în tot acest timp', spunea Alin Simoiu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Alin Simoiu este un afacerist de succes

După ce a muncit o vreme în Germania, în prezent Alin Simoiu se bucură de succes pe plan profesional. Mai concret, are o flotă de mașini Uber, vinde mașini aduse din Germania, dar totodată și produse pentru agricultură, ceea ce-i aduce sume frumoase de bani în buzunar.

Iar în ceea ce privește latura sentimentală, Alin Simoiu nu s-a sfiit să recunoască faptul că este o persoană dornică de aventură. Se consideră un adevărat cuceritor, așa că nu a putut să nu aducă în atenția telespectatorilor faptul că a avut chiar 7 relații în același timp.

Cum în noul sezon al emisiunii Insula Iubirii, ispita joacă rolul de băiat șarmant, romantic și atent la detalii, probabil că până la final ne va rezerva niște surprize.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton