Cum îi lăuda Mona Segall pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, înainte de plecarea lor de la Chefi la Cuțite: "Au chimia și competitivitatea care este necesară..."

 Dumitrache Laura
.

Telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite au fost surprinși să afle că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din proiectul de la Antena 1. Cei trei chefi au refuzat să mai fie jurați în noul sezon al show-ului culinar. Iată ce spunea Mona Segall, producătoarea emisiuni, despre cei trei jurași, cu câteva luni înainte ca aceștia să renunțe la Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Antena 1 a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din următorul sezon Chefi la cuțite. Cei trei chefi au refuzat să mai fie jurați în emisiune, invocând motivul că sunt prea obosiți. Producătoarea emisiunii culinare a confirmat plecarea celor trei chefi din show-ul culinar.

CHEFI LA CUTITE juratiCHEFI LA CUTITE jurati

Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite a vorbit în urmă cu câteva luni despre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Invitată în podcastul moderat de Mihai Morar, producătoarea a dezvăluit care este secretul succesului emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Citește și: Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: „Acestea sunt consecințele…”

Citește și:Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la Cuțite: „Am rămas mască atunci când ni s-a zis”

Citește și:Iulia Vântur, întâlnire emoționantă cu mama ei, pe aeroport, în Istanbul: „Cea mai specială ființă din viața mea'

Citește și:Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență. Oana Roman: „Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost…”

Cum îi lăuda Mona Segall pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, înainte de plecarea lor de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite. Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor sezonului 13, cei trei chefi au anunțat că nu vor să se mai întoarcă în emisiune. Mona Segall, producătoarea reality show-ului a confirmat acest lucru. În urmă cu câteva luni, Mona Segall a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre emisiunea Chefi la cuțite. Producătoarea a precizat că secretul acestui show este dat chiar de cei trei jurați, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim.Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că…pe modelul Românii au talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează, și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență.', mărturisea Mona Segall în urmă cu doar câteva luni, in podcastul Fain & Simplu.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai fi jurați la Chefi la cuțite

Telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite au fost șocați când au aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi jurați în emisiune. Mona Segall, producătoarea emisiunii a confirmat acest lucru, precizând că motivul invocat de cei trei chefi este oboseala. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost jurați la Chefi la cuțite timp de 12 sezoane.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.', s-a precizat în anunțul făcut de CEO Antena Group.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton