Cum îl ajută Gina Pistol pe Smiley de când artistul a rămas fără permis de conducere: ”Soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet până când...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum îl ajută Gina Pistol pe Smiley de când artistul a rămas fără permis de conducere. Smiley îi este dator Ginei Pistol, după ce artistul a rămas fără permis de conducere. A avut ghinionul ca permisul să-i fie suspendat, astfel că depinde de persoanele apropiate, precum soția sa, Gina Pistol, ca să se deplaseze. Totuși, mai în glumă, mai în serios, aceasta îl taxează pe soțul ei pentru serviciile ei de șofer. Iată ce a mărturisit artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley a rămas fără permis în urmă cu o lună, iar de atunci este nevoit să apeleze la ajutorul soției sale, Gina Pistol, pentru a se putea deplasa. Artistul a surprins o conversație savuroasă între el și Gina, care se afla la volan, întrucât Smiley nu mai are voie să șofeze. Cântărețul a dezvăluit că Gina Pistol s-a oferit să-i fie șofer, însă nu pe gratis. Artistul spune că i-a rămas dator soției și trebuie să se revanșeze.

m2ixodg2yjk4odkxnmnkywq1zdk5ntk3mq.thumb_m2ixodg2yjk4odkxnmnkywq1zdk5ntk3mq.thumb_

Cum îl ajută Gina Pistol pe Smiley de când artistul a rămas fără permis de conducere

Smiley e nevoit să apeleze la bunăvoința soției sau a prietenilor săi pentru a se deplasa cu mașina, după ce, în urmă cu patru săptămâni, i-a fost suspendat permisul pentru depășirea vitezei. Gina Pistol este cea care, acum, îl conduce pe soțul ei cu mașina. Totuși pentru serviciile ei, Smiley trebuie să „achite” cu anumite treburi casnice.

Citește și: Căsătoriți de 5 ani, Diana Dumitrescu și soțul ei nu mai dorm împreună: „Lucrurile nu mai merg în același ritm. Problema a fost că…”

Citește și: Premieră la Vocea României. O concurentă se retrage din emisiune: „Aleg acest lucru asumat”

Citește și: Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Prima reacție a mamei artistului: „Viața merge înainte. Nu se va băga într-o gaură de șarpe…'

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu și viața de mamă singură, la America Express: „A fost foarte greu' / De ce s-a certat, din nou, cu Mike

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața', a spus Smiley pe Instagram. „Sunt foarte fericită că nu ai permis', se aude spunând fosta prezentatoare.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung, cu Uber, cu taxi, cu autubuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu-mi ia mult pentru fiecare transport', povestește artistul, în timp ce Gina zice: „Stai că nu s-a încheiat luna. „Mă treci pe caiet, nu? Deci soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul, mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc', continuă amuzat Smiley. Într-un alt Story, cântărețul dezvăluie cum o „plătește' pe soția sa pentru ajutorul acordat în această perioadă: „Ca să-mi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua'.

Cum și-a pierdut Smiley carnetul de conducere

Smiley a împărtășit fanilor, în urmă cu patru săpămâni, pe rețelele de socializare, că i-a fost suspnedat permisul de conducere, deoarece a depășit limita de viteză. De asemenea, el spunea atunci că în următoarele trei luni va fi nevoit să se bazeze pe ajutorul Ginei Pistol pentru a se putea deplasa. C

„De astăzi, pentru trei luni nu mai conduc. Stau în dreapta, dar uite cine conduce', a spus Smiley pe Instagram, arătând-o pe Gina la volan.

Acum două săptămâni am pierdut carnetul, mi-a fost luat pentru viteză, am depășit viteza în afara localității. Nu am văzut că era o restricție de viteză. Aia e, cine greșește, plătește. Așa că, trei luni de aici încolo, merg în dreapta. Toți prietenii m-au întrebat: „Domne, dar ești bine? Acum trei luni carnetul suspendat, ce te faci?' Eu am fost cel mai bucuros că mie nu prea îmi place să conduc', a explicat Smiley la momentul respectiv.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton