Cum îl surprinde Andreea Ibacka pe Cabral. Prezentatorul cedează atunci când ea face asta: „Mi se întâmplă destul de des să îl răsfăț"

 Tudorache Simona
.

Andreea Ibacka continuă să îl surprindă pe Cabral și acum, după 16 ani petrecuți împreună. Deși timpul lor în doi este limitat, pentru că Namiko și Tiago cresc și au nevoie de tot mai multă atenție, Andreea și Cabral mai au parte de momente colorate în cuplu, fie că e vorba de o vacanță sau de un dar de suflet pentru celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cabral adoră mâncarea soției, așa că actrița se străduiește să îi facă surprize și la acest capitol. Andreea Ibacka își omenește partenerul de viață cu bucate alese, iar Cabral o apreciază pentru asta.

cabral-fericit-cu-sotiacabral-fericit-cu-sotia

Cum îl cucerește Andreea Ibacka pe Cabral

Blonda are o viață frumoasă lângă Cabral, pe care nu contenește să îl surprindă. „Chiar i-am făcut un cadou fără nicio ocazie, un gadget pe care și-l dorea, i-am zis că se pune de iepuraș, ziua lui și așa mai departe. Nu știu,  nu așteptăm neapărat momente speciale pentru a ne face mici surprize. Mi se întâmplă destul de des să îl răsfăț și din punct de vedere culinar. Nu o fac zilnic dar o fac frecvent și ori că s-a obișnuit, ori că el crede treaba asta, apreciază foarte mult.  Cel mai mult îi place meniul meu de acasă!', a spus Andreea Ibacka pentru Ciao. ro.

Andreea Ibacka, marcată de lacrimile fiului său

Vedeta îi poartă de grijă soțului, dar principala ei preocupare sunt copiii. Andreea Ibacka admite că se rupe greu de cel mic atunci când îl duce la grădiniță.

„Practic, fiul meu se trezește primul și trebuie să mă trezesc și eu, nu de alta dar vine peste noi în pat. Mai împărțim responsabilitățile, dar în mare parte eu duc copiii la grădiniță. Cel mic vrea la grădi, dar când vede că se desparte de mine e o mare dramă, jelește, și eu rămân așa, încărcată, toată ziua! Cabral mă ajută când am și eu treabă dimineața, noi nu avem un program fix. În funcție de zi sau de săptămână ne împărțim, avem un google calendar în care notăm toate activitățile cu copiii, ca să nu ne încurcăm', mai spune Andreea Ibacka.

Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni'

Citește și: Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte și de ce a luat această decizie: „Mai trag puțin de mine'

Citește și: Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

Citește și: Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: „Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația…”

Cabral și Andreea Ibacka își doresc mai multe momente în doi

Andreea Ibacka și Cabral și-ar dori mai mult timp pentru ei, dar și acum, când mai găsesc un moment prielnic, mai au câte o escapadă. Lasă copiii cu bunicii, dar sunt tot timpul cu gândul la ei.

A intrat recent la priorități, e pe lista de rezoluții 2024 să reușim să stăm mai mult împreună, pentru că ei au fost foarte mici până acum. Eu recunosc că îmi face plăcere să stau cu copiii, îi iubim foarte tare, dar cred că e nevoie și de activități de cuplu, fără copii, la un moment dat, la ore la care copiii dorm și ne bazăm pe bunici. În Dubai ultima oară am fost doar noi doi dar nu reușim să stăm foarte mult departe de copii„, adaugă ea.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton