Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, au îmbrăcat din nou hainele de ceremonie pentru o ocazie cu adevărat specială: un eveniment privat de gală, organizat într-un hotel de lux din capitala Iordaniei, Amman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Aceștia au fost invitați la un eveniment de gală, în capitala Iordaniei, Amman. Nicolae al României și partenera sa, Alina Binder, au captat privirile prin eleganța și rafinamentul ținutelor.

index-37index-37

Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania

Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, au fost invitați la un eveniment privat, exclusivist, ce a avut loc la un hotel de lux, din capitala Iordaniei, Amman. Pentru această ocazie, cuplul a optat pentru ținute de gală, în care eleganța și glamour-ul s-au îmbinat discret. Nicolae al României a purtat o ținută, de tip „morning-coat”, de inspirație britanică, formată din redingotă neagră cu batistă albă la rever, pantaloni gri în dungi, la care a asortat o vestă gri cu o cămașă albă.

Citește și: Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini cu strănepoata Regelui Mihai

Citește și: Dragoș Bucur și-a construit casă la țară: „Visul ăsta e pe cale să devină realitate’. Primele imagini cu noua locuință

Citește și: Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Garrett Cayton a fluturat steagul României la evenimentul de 5,5 miliaone de dolari, de la Veneția

Ținuta lui este specifică unui eveniment de tip nuntă sau botez, așa că e foarte posibil ca nepotul Regelui Mihai I să fi fost invitat la o astfel de serată, mai ales că petrecerea a avut loc la exclusivistul Sheraton Amman Al Nabil Hotel de 5 stele.

Soția lui Nicolae al României a optat, în prima parte a zilei, pentru o rochie midi cu imprimeu jucăuș, în culori vii de galben și vernil, cu o croială ce-i acoperea complet mâinile și decolteul, după rigorile societății arabe. Acesta a asortat rochia cu o pereche de sandale aurii și un clutch negru.

Pentru ținuta de seară, Alina Binder a preferat o rochie lungă gri, fără mâneci, cu imprimeu floral în nuanțe pastel în partea de jos a rochiei și cu un o geantă plic în nuanța magenta. Atât vestimentația lui Nicolae al României, cât și cea a soției lui, au fost create de un brand românesc, Maison de Cori.

Nicolae al României, despre relația complicată cu Regele Mihai I

Nicolae al României a relatat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, detalii suprinzătoare despre momentul în care acestuia i s-a retras titlul princiar și a fost dezmoștenit. Acesta este de părere că o anumită persoană din interiorul casei regale a dorit să îl îndepărteze. Tot el a mai adăugat că nu ar fi văzut niciodată documentul semnat de Regele Mihai și pune la îndoială faptul că bunicul său știa de fapt ce fel de act aprobă.

‘Eu cred că doar un membru al familiei a fost deranjat de comportamentul meu. Un bărbat din familie mai exact. Nu a fost o zi anume în care Principele Radu și-a schimbat atitudinea față de mine, a fost treptat. Am avut toată încrederea în familia mea! Nu este nicio dovadă concretă că titlul meu a fost retras. Nimeni nu a văzut documentul original. A fost un comunicat, am primit și eu o copie, însă nu am văzut niciodată documentul original.

Eu nu știu dacă mama a avut această discuție cu sora ei sau cu tată ei, dar tot timpul mi-a zis că trebuie să respect decizia. Eu atunci am spus că respect decizia, deși nu sunt de acord. Vreau să văd dacă a fost chiar semnătura regelui sau dacă el a fost conștient de ce conținea documentul.' a spus Prințul Nicolae.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton