Cum încearcă Jorge să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite: „Și eu, dar mai mult mama ei a fost mai strictă…”. De ce crede artistul, după 10 ani de mariaj, că actul de căsătorie contează / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 10 ani de mariaj, dar continuă să se iubească și să se susțină cu aceeași intensitate. Artistul are convingerea că actul de căsătorie nu e reprezintă doar o hârtie, ci implică prezența lui Dumnezeu în relația dintre cei doi, iar cu acest ajutor divin lucrurile funcționează altfel. Jorge crede că cel mai frumos cadou pe care i-l poți face celuilalt este timpul tău, iar dacă ești și un bun ascultător, povestea arată altfel. Într-un interviu exclusiv, el ne-a vorbit și despre alte lucruri. Printre altele, ne-a spus cum încearcă să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite. Cântărețul are o fată, pe nume Karina, din fosta relație cu Alina Laufer.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Solistul este tată pentru Karina și David, dar și pentru Ilinca, fiica soției sale dintr-o altă legătură. El mărturisește că și-a sfătuit copiii să se înconjoare de oameni de calitate, care îi pot ajuta să evolueze, pentru că anturajul te poate ridica sau coborî. Jorge recunoaște că nu ar ezita să se mai aventureze la un reality-show cum este Survivor sau America Express, dar a simțit că cei dragi îi simt mult lipsa atunci când pleacă de acasă, așa că se gândește de două ori înainte să accepte un proiect. Despre noile provocări din viață, familia pe care o are și afacerile pe care le dezvoltă, artistul a povestit într-un interviu pentru VIVA.

jorge 2jorge 2

Cum decurge mariajul lui Jorge cu Ramona Prodea

Îmi place mult cruciulița pe care o porți. Are o semnificație specială?

Face parte din noua colecție pe care am lansat-o alături de Kara Diamond. Sunt bijuterii pe care le-am făcut cu diamante naturale. Avem și verighete. Când am făcut 10 ani de căsătorie am mers împreună la firmă, ne-am făcut alte verighete și de acolo a început colaborarea. De un an de zile lucrez la acest proiect și a ieșit foarte bine.

Ați reînnoit și jurămintele la biserică la aniversarea celor 10 ani de mariaj?

Nu, a fost ceva între noi. Ne-am amuzat, că știi cum e, trec anii și intervine umorul.

Anii trec, dar iubirea dintre tine si Ramona Prodea pare tot mai puternică. Ce a contat cel mai mult în acești ani parcurși împreună?

Ne-a unit Dumnezeu și noi credem foarte mult în conexiunea asta pe care ne-a dat-o, în legământul acesta pe care îl faci în fața lui Dumnezeu atunci când te căsătorești. Încurajăm foarte mult tinerii să facă pasul acesta. Chiar dacă spui că actele nu contează, că e doar o hârtie, e o conexiune acolo cu Dumnezeu, e un martor în viața noastră omniprezent, cum îmi place mie să spun, că e peste tot. Chiar contează să facă parte și din relație.

Care ar fi dovada acea supremă de dragoste primită de la soția ta, Ramona Prodea?

Atenția pe care mi-o oferă. Timpul pe care ni-l oferim unul altuia. Noi comunicăm bine. Când iubești pe cineva, cel mai bun cadou este timpul pe care îl oferi. Degeaba îi spui Te iubesc!” și pleci. Acela e momentul când îi arăți că îl iubești, când ești atent. Când te uiți la omul respectiv, și oferi timp din timpul tău, și stai și asculți și înregistrezi ce spune, nu doar auzi, ci și asculți.

Cum încearcă Jorge să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite

Ești tată de adolescentă. Fiica ta, Karina, se află în această etapă. Îți vorbește de relații, are un prieten?

Vreau să aud, dar nu îmi povestește, asta e. E vârsta, face 16 ani anul acesta. Eu o susțin, să aibă parte de relații frumoase, dar nu e treaba mea, eu nu comentez, nu spun. Și dacă știu nu povestesc.

Îi controlezi anturajul? Ți-a fost frică de tentațiile pe care le-ar putea avea?

Și eu, dar mai mult mama ei a fost mai strictă din acest punct de vedere. De mică i-am insuflat ideea de a se înconjura de oameni care au o anumită calitate, pentru a fi protejată. Anturajul știi cum e, te dezvoltă sau te îngroapă. Asta le spun copiilor noștri, să se înconjoare de oameni mai buni ca ei și mai inteligenți, pentru că așa poți crește.

Jorge ar mai participa la un reality-show, dar se gândește la familie

Cum ești cu piciorul după problemele de la Survivor?

Din ce în ce mai bine, zic eu, fac recuperare în continuare. Nu alerg, dar merg pe drumul cel bun. E bine, ne recuperăm, nu sar, dar o voi face la un moment dat, nu mă grăbesc. Am tot timpul din lume.

Ai mai participa la o competiție gen Survivor sau la un reality- show cum a Asia Express? Te-ai aventura?

Nu știu. Dacă vin oportunități spre mine, eu le analizez. Dacă pentru momentul respectiv e cea mai bună alegere, eu mă implic. Depinde și de moment. E important să fii alături și de familie cât mai mult, 99% dacă se poate, dar proiectele de acest gen sunt bune și pentru carieră. Atunci trebuie să cântărești cumva dacă e mai bine să rămâi acasă sau să mergi acolo. E greu pentru copii când pleci așa de mult. E foarte greu, am simțit. Deja după două luni, când m-am întors, i-am simțit sufletește, le e greu fără mine.

Ai ales învățământul de stat sau privat pentru copii? În care dintre cele două forme ai cea mai multă încredere?

Am încredere în profesori, în acei oameni care fac diferența într-o clasă, în caracterul dascălilor. Poate să fie școala privata privatelor, dacă profesorul nu transmite ce trebuie copilului, degeaba dai banii pe școală. Eu cred și în învățământul privat atunci când este cazul, dar cred și în învățământul românesc. S-au născut foarte mulți oameni capabili în România datorită acestui sistem. Într-adevăr, e nevoie de ajustări, de upgradare, dar e loc de bine, iar asta e foarte important. Dacă nu ar fi fost loc de evoluție, era prost. Eu cred în profesorii din România, și tatăl meu a fost profesor și știu cât de mult suflet a pus la școală.

Fiul tău, David, ce aptitudini are? Către ce crezi că o să se îndrepte?

Pare un artist. E sufletist și îi place foarte mult pianul. Ascultă Mozart, Beethoven. Îl simt ca pe varianta din copilărie a tatălui meu, care avea aceleași pasiuni.

Jorge, un om de afaceri iscusit. Ce realizări are

Afacerile de la mare cum merg? Știu că ai niște apartamente pe care le închiriezi.

E foarte bine. A început să funcționeze acest concept. Le mulțumim oamenilor care vin la noi. E o locație superbă, e într-un resort cu infinity pool, cu saună, jacuzzi, cu două piscine la parter. Toate facilitățile sunt incluse în preț. E și plaja cum era odată, cu nisipul acela fin, nu mergi kilometri. E un business în care am pus foarte mult suflet și bani. Ne dorim ca oamenii să se simtă bine, pentru că am făcut în interior cum ne-ar plăcea nouă să găsim într-o vacanță.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi” / EXCLUSIV

Citește și: David Popovici, despre începuturile sale în cariera de înotător: „Eram destul de leneș. Mă prefăceam că mă doare umărul, că mă doare mâna. Ai mei, ca orice familie modestă, au făcut eforturi pentru a mă ajuta să continui cu sportul”

Citește și: Cum arată Roxana Ionescu acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Are o siluetă demnă de invidiat la 39 de ani și arată foarte bine fără machiaj

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru: s-au iubit cu patos, dar idila a durat o vară / Detalii picante: „Stătea în fața ușii mele până îi deschideam'

Te mai gândești la un nou business? Ai vreun plan în acest sens?

Deocamdată nu mai am timp, rămân cu cele două afaceri, apartamentele la mare și colecția de bijuterii. Filmez și pentru podcast, am și concerte, evenimente. Sunt destul de multe și vreau să petrec timp și cu familia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton