Cum încearcă Micutzu să învingă depresia. Are un truc secret: „Am învățat în facultate. La început, mi se părea ridicol”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum încearcă Micutzu să învingă depresia. Actorul de comedie, Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă, Micutzu, a recunoscut că se luptă de mai multă vreme cu depresia. Nedelcu este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up din România, de aceea puțini își imaginează, că ar exista momente când acesta este copleșit de tristețe. Actorul a povestit în podcastul lui Denise Rifai cum gestionează această afecțiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum încearcă Micutzu să învingă depresia. Micutzu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie. El are o mulțime de fani, care se strâng la spectacolele sale de stand-up, unde Cosmin Nedelcu face un show ce binedispune pe toată lumea. Comediantul a recunoscut în urmă cu ceva timp că suferă de depresie, o afecțiune pe care se străduiește să o țină sub control. Comin Nedelcu a relatat în cadrul podcastului lui Denise Rifai ce face pentru a-și gestiona această boală.

77006830_414561635872198_2805417610626203648_n77006830_414561635872198_2805417610626203648_n

Cum încearcă Micutzu să învingă depresia

Micutzu a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, unde a vorbit despre un subiect delicat și foarte personal, depresia cu care actorul se confruntă de ceva ani. Cosmin Nedelcu a spus că pentru a-și gestiona boala apelează câteodată la un „exercițiu de râs” pe care l-a învățat la facultate. Actorul, care a slăbit 50 de kilograme, spune că exercițiile fizice îl ajutp de asemenea, când este vorba de depresie.

Citește și: „Am avut depresie cruntă, atacuri de panică, nu aveam bani de mâncare…”. Cum a trecut Micutzu peste greutățile de la începutul carierei

Citește și: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”. Micutzu, mesaj pentru CTP, după ce jurnalistul a ironizat filmul Teambuilding

„Nu o păcălesc, că nu e o minciună. Am învățat în facultate, e un artificiu, dar nu e o păcăleală. În momentul în care tu din exterior reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc. Când am trecut la grupa doamnei Mirela Gorea, o profesoară excepțională de la UNATC, am făcut un exercițiu în care stăteam în cerc și râdeam.

Începeam cu un râs potolit până la un râs care la început părea foarte fals, un râs plin. Dacă la început mi se părea ridicol, apoi am început să râdem pe bune: ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine niște chestii pe care nu știai că le ai. Mi se pare un exercițiu foarte bun dacă nu îl faci cu tristețe.
Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și când ajung la sală și fac sport nu mai sunt atât de supărat.”,
a menționat Cosmin Nedelcu la Denise Rifai.

Micutzu: „Mă simțeam ca o fantomă plinuță”

Micutzu a povestit acum ceva vreme în podcastul lui Mihai Morar că a trecut prin niște momente extrem de dificile, din punct de vedere emoțional. Actorul a menționat că este recunoscător pentru cariera pe care o are, o schimbare foarte mare foarte comprativ cu perioada când venise pentru prima dată la facultate, în București.

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului.Ce s-a întâmplat în prima ediție

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:'Sunt foarte fericită'

„Încă trăiesc cei mai frumoși ani. Este o perioadă foarte frumoasă în viața mea. Fac niște lucruri pe care le-am visat să le fac la un moment dat. Am avut depresii crunte! Aveam, deși nu știam. Mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton