Cum încearcă soția lui Nosfe să treacă peste moartea artistului, la două săptămâni de la tragedie: "Simt că trebuie să..."

 Dumitrache Laura
.

Cum încearcă soția lui Nosfe să treacă peste moartea artistului, la două săptămâni de la tragedie. Nosfe a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. Artistul a murit pe 16 octombrie, după ce s-a întors de la un concert pe care l-a susținut împreună cu trupa Șatra Benz. Soția sa a fost cea care a sunat la 112, după ce rapper-ul s-a prăbușit în casă. La aproape două săptămâni de la moartea artistului, Mădălina reușește cu greu să treacă peste această tragedie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum încearcă soția lui Nosfe să treacă peste moartea artistului, la două săptămâni de la tragedie. Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, nu se poate obișnui nu gândul că tatăl fetitei sale nu se mai află printre noi. Cu toate astea, tânăra încearcă să fie puternică pentru Iris, iar apropiații și fanii rapperului sunt alături de ea.

nosfe si sotia asnosfe si sotia as

Rapperul Nosfe a lăsat în urma sa multă durere. Moartea artistului i-a șocat pe apropiații și fanii săi. Cea mai afectată persoană este Mădălina Crețan, femeia lângă care Nosfe și-a petrecut ultimii ani din viață. Aceasta încearcă să treacă peste moartea soțului ei, iar recent a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: Cine este Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe.Au jucat împreună într-un film

Citește și:Cine a fost Nosfe.Artistul Darius Vlad Crețan a murit la 37 de ani

Citeste și:Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…'

Citește și:Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu…'

Cum încearcă soția lui Nosfe să treacă peste moartea artistului, la două săptămâni de la tragedie

Nosfe, celebrul rapper, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Mădălina Crețan, soția artistului, nu s-a putut obișnui cu gândul că tatăl fetiței sale nu mai este în viață. Recent, tânăra a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros.

„Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni, ca să se umple măcar un pic din gol', au fost cuvintele postate de Mădălina Crețan.Internauții i-au scris în comentarii că este alături de ea și și-au arătat suportul față de ea. „Doamne câta suferința, dacă eu sufăr ca nu l-am cunoscut in viața mea doar ii ascultam piesele in adolescenta dar ea ca a fost partenera lui de viața mama fetiței lui… Îți doresc ca bunul Dumnezeu sa îți de-a putere in aceste momente grele sau „Draga de tine! Esti o luptatoare! Nimic nu e intamplator, te imbratisez!' sunt doar câteva dintre mesajele prin care fanii își exprimă regretul.

Nosfe a încetat din viață la 37 de ani

Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie, la scurt timp după ce s-a întors de la un concert. Artistul urcase pe scenă alături de trupa fondată chiar de el, Șatra Benz, iar la un moment dat a acuzat stări de rău. Ulterior, Nosfe a plecat acasă, unde s-a prăbușit la pământ, chiar sub privirile soției lui. La fața locului au ajuns de urgență medicii care au făcut tot posibilul să îl salveze, dar nu au mai putut face nimic pentru el.

Nosfe a lăsat în urma o familie îndurerată și mii de fani care îi ascultau muzica. Colegii de scenă sunt devastați de moartea acestuia și spun că a fost o persoană extrem de muncitoare.

De ce a murit Nosfe

Rapperul Nosfe, pe numele său real Dariua Vlad Crețan, a murit în incinta casei sale. Colegii săi din trupa Șatra Benz au dezvăluit cauza decesului.

După nenumărate speculații, colegii artistului au transmis, prin intermediului unui comunicat de presă, că Nosfe, îndrăgitul artist, s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic.'Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta casei sale, la scurt timp după concertul susținut la Trap Attack. Conform expertizei medico-legale cauza decesului a fost infarct miocardic . Acesta a fost condus pe ultimul drum pe data de 18 octombrie, unde a fost înconjurat de familie și prieteni.', se arată în comunicatul de presă transmis de Șatra B.E.N.Z.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton