Cum s-a întâmplat tragedia în care a murit Ciprian Pantelimon de la trupa AS XX, la doar 21 de ani. Fosta lui colegă face dezvăluiri cutremurătoare: "A murit pe loc, lângă mine!"

.

Ciprian Pantelimon de la trupa AS XX avea doar 21 de ani când a murit într-un tragic accident de mașină. Se afla într-o perioadă fericită a vieții lui, se întorcea de la un concert și viitorul se anunța unul luminos. O secundă de neatenție a fost fatală, iar tânărul s-a stins lângă colega lui de trupă, Cristina Munteanu.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cristina Munteanu a fost marcată de momentul când și-a văzut fostul coleg de trupă, pe Ciprian Pantelimon, cum s-a stins din viață. Nu i-a fost ușor să se recupereze și recunoaște că și astăzi are coșmaruri cu fatidicul moment.

2b34a0cb556fe008cb5a828eac4225df.600x600x12b34a0cb556fe008cb5a828eac4225df.600x600x1

Cum s-a întâmplat tragedia de acum 24 de ani, în care a murit Ciprian Pantelimon de la trupa AS XX

Pe 24 septembrie 2000, Ciprian Pantelimon și Cristina Munteanu au fost implicați într-un grav accident de circulație, în urma căruia tânărul și-a pierdut viața, la numai 21 de ani. La rândul său, Cristina Munteanu a fost grav rănită, dar a supraviețuit.

Accidentul a avut loc pe raza orașului Mioveni, la o trecere de nivel de cale ferată. Politiștii spuneau atunci că tragicul eveniment s-a produs din cauza șoferului, care nu s-a asigurat. Masina a fost distrusa în proporție de 80% de trenul personal 9466 Câmpulung – Golești, care a lovit în plin mașina în care se aflau artiștii de la AS XX.

„Eram cu Ciprian în mașină. Noi abia cântasem în piață, în centru la Mioveni. Și ne duceam să mâncăm, mai aveam un alt concert tot în acea seară. Gabi deja renunțase la trupă, eram doar noi doi. Semnasem cu Dan Popi, iar la două luni am avut accidentul de tren.

Aveam foarte multe concerte și era obositor. Dar nimeni nu se aștepta la ce s-a întâmplat. Nu era barieră, era o cale ferată, în afara Mioveniului, în curbă. Ploua foarte tare, porumbul era extraoordinar de înalt. Depășea doi metri, trei. Și toate luminile caselor se confundau cu luminile trenului.

Îmi aduc aminte ultima secundă, chiar atunci studiam să dau de permis. Eram extrem de fericiți… Aveam șoferul nostru, care era un tip foarte atent. Ciprian l-a luat în ultimul moment și pe patron cu noi, ca să nu mergem cu două mașini. Mi-a zis să mă dau mai încolo. El mi-a luat locul, în spate. Eu stăteam unde s-a pus Ciprian. El a murit pe loc, lângă mine. Eu eram în spatele șoferului. Am stat o săptămână în spital, m-au băgat prin toate aparatele. Aveam șase vertebre fracturate, probleme la cervicală. Și acum am rămas cu ele', a povestit Cristina Munteanu pentru CANCAN.RO.

Citește și: De ce Ana Morodan a plecat de acasă la 15 ani: „Era o situație tensionată, a existat violență verbală. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru…’

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…’. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Citește și: Fanii Insula Iubirii au luat foc atunci când au văzut ce bijuterie poartă Iustina, după despărțirea de Cornel: „Numele care a devenit legendă? A câștigat vreo medalie olimpică?'

Cristina Munteanu a plecat în Italia, când a ieșit din spital

După o săptămână petrecută în spital, Cristina Munteanu a decis să plece în Italia să-și schimbe destinul.

„Din acel moment, n-am mai cântat în România. Acesta a fost destinul meu atunci. Poate cineva voia ca eu să iau o umbră de cultură și din vestul Europei. Am plecat în Italia ca să-mi schimb destinul. Eram tânără, vulnerabilă. Nu puteam accepta ce s-a întâmplat. Acum sunt o femeie împlinită și datorită eșecurilor, dar și a miracolelor. Dacă eu eram țâfnoasă și îi ziceam lui Ciprian să stea el în locul meu, că nu mă dau mai încolo, acum nu mai eram. Am supraviețuit ca printr-un miracol', a mai spus artista.

Deși traumatizată în urma tragediei în care și-a pierdut colegul, Cristina a reușit să-și ia permisul de conducere după câțiva ani:

„La câțiva ani, mi-am luat permisul. Am stat să treacă un pic spaima. Iubesc mașina, iubesc condusul, îmi place foarte mult. De 23 de ani am permisul. N-am avut niciun accident, ci doar anumite episoade care mi-au dat de gândit. Mereu există o curbă a învățării. Mă opresc mereu la linia de cale ferată, am tot timpul o temere. Asta va rămâne pe viață'.

Ce mai face Cristina Munteanu de la AS XX în prezent, la 24 de ani de la tragedie

Cristina Munteanu a dat de înțeles că-și dorește să revină în România și să se relanseze pe plan muzical, după mai bine de 20 de ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

„Și acum se întoarce fata, să vedem ce iese. Deja am multe concerte în agendă. Sunt foarte plăcut surprinsă. Lucrez la două piese noi, autentice, în limba română, una mai frumoasă ca alta. Fac naveta. Vin în România, apoi mai îmi iau un concediu mic și iar la treabă. Am mai multe reședințe. Copiii sunt în Italia, băiatul e mare, fata are bunică, unchi, tătic. Iar eu am apăsat butonul restart. Îmi era dor. Muzica e cea mai mare pasiune a mea, nu am renunțat niciodată la ea, dar am prestat la un alt nivel, mai mediocru, de piano-bar…

Am renunțat la bar, dar nu se mai putea cu taxele care sunt. În plus eram deja cu focul muzicii… E la fel de chinuitor, ca oricare altă muncă. Și aici e vorba de multă agitație, dar îți poți distribui timpul, categoric, la alegerea ta. O să cânt solo, dar vreai să-mi iau și eu două fete cu mine. Aș căuta o saxofonistă și o DJ-iță mai pe stilul meu', a dezvăluit Cristina Munteanu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton