Cum a învățat-o Ruxandra Ion pe Cristina Ciobănașu să-și gestioneze veniturile: „Am avut acces la bani la 18 ani. A făcut o chestie foarte inteligentă...”

 Tudorache Simona
.

Cristina Ciobănașu a ajuns să știe valoarea banilor datorită Ruxandrei Ion. Aceasta i-a pus toate veniturile pe care le obținea din producțiile în care juca într-un cont de economii. Astfel, la 18 ani, actrița a putut să își achiziționeze prima mașină, dar să facă și alte investiții. Astăzi, Cristina Ciobănașu admite că totul ar fi arătat altfel dacă Ruxandra Ion nu găsea această soluție salvatoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ruxandra Ion a decis să o adopte pe Cristina Ciobănașu după ce i-a văzut povestea la Dansez pentru tine. În acel moment, viața ei a devenit cu totul alta. Ruxandra Ion i-a îndreptat pașii către actorie și a susținut-o la fiecare pas. Cristina Ciobănașu a păstrat o relație la fel de frumoasă și cu părinții biologici, cu care se vede frecvent.

cristina-ciobanasu-78-1cristina-ciobanasu-78-1


Cum a învățat-o Ruxandra Ion pe Cristina Ciobănașu să-și gestioneze veniturile

Cristina Ciobănașu a început să căștige bani din copilărie. Vedeta a început, însă, să își administreze veniturile la 18 ani. Astăzi îi mulțumește Ruxandrei Ion că a avut această idee.

„I-am făcut prin intermediul job-urilor pe care le-am avut până la 18 ani, când am avut cardul meu, am fost majoră și am putut să am acces la banii pe care i-am muncit. Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez. Mi-a făcut un cont de economii pentru copii, semnat de mama mea biologică pentru că ea era tutorele.

Toți banii pe care i-am încasat din toate telenovelele pe care le-am făcut până la 18 ani, inclusiv din Pariu cu viața', care era primul serial pe care îl făceam, s-au dus în contul respectiv. Am avut acces la bani la 18 ani. Mi-am luat prima mașină din banii respectivi. Asta m-a învățat să fiu responsabilă și calculată cu economiile mele', spune Cristina Ciobănașu pentru Ego.ro.

Cum i s-a schimbat viața Cristinei Ciobănașu

Cristino Ciobănașu mărturisește că s-a îndrăgostit de actorie și că la filmări a mers întotdeauna de plăcere, pentru că banii nu au reprezentat un scop pentru ea în perioada adolescenței. Avea prieteni, mergea la școală, iar toate astea cântăreau mai greu decât orice altceva.
 „Bucuria mea era atât de mare că fac ceea ce îmi place, că mă duc la școală, că îmi fac prieteni, încât până la 16 sau 17 ani nici nu am știut că cineva strânge banii respectivi pentru mine. Eram un copil, nu m-am gândit niciodată dacă muncesc pe ceva. Era o activitate în plus pe care o adoram. Nu așteptam nimic altceva în schimb, nu s-a ridicat niciodată problema.

Țin minte că cea mai mare bucurie a mea era să mă duc la chioșcul de lângă școală, să îmi iau baghete. Sunt fan pâine, din păcate, deși nu face bine la siluetă. Bucuria mea cea mai mare era să mă duc să îmi iau o pâinică în fiecare zi, să o mănânc în pauza dintre ore. Nu prea îmi cumpăram lucruri. Am ajuns la Ruxandra după ce nu avusesem până atunci acces la banii mei, nu știam ce sunt', mai spune ea.

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Dinu și Deea Maxer, vara aceasta, timpul cu cei doi copii: 'Eu, alături de Andreas, vom fi din nou la Mamaia…' Artistul stă două luni pe litoralul românesc / EXCLUSIV

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Mara Bănică a renunțat la bone după ce și-a pus camere de supraveghere în casă: „Am cunoscut vreo 7-8. Mi-a ajuns! Mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar…” / De ce și-a dat fiica, în vârstă de 2 ani, la creșă

Citește și: Cum arată casa lui Mugur Mihăescu din satul natal. A fost sursă de inspirație pentru povestea din Vacanța Mare: „Secretul vieții mele”

Ruxandra Ion a făcut totul pentru Cristina Ciobănașu

Ruxandra Ion i-a asigurat tot ce avea nevoie, iar la cumpărături mergeau împreună.
„Atunci, nici nu am ridicat vreodată pretenția să am banii mei. Evident că Ruxandra mi-a asigurat tot ce am avut nevoie ca să am un trai frumos, să nu îmi lipsească nimic. Aveam întotdeauna mâncare în casă. Nu s-a pus niciodată problema de nevoi elementare. Când vine vorba de cumpărat haine, nu m-am dus niciodată singură. Am început să fac asta când am mai crescut și am început să am preferințe'
, precizează Ciobănașu.
Pe atunci făceam cumpărăturile cu Ruxandra. Ea alegea ce să îmi cumpere, ne sfătuiam, le probam împreună. Era o bucurie, o activitate foarte frumoasă pe care o făceam ca mamă și fiică. Cam acestea erau bucuriile, dar nu m-am întrebat ce să fac cu banii mei' , mai spune Cristina Ciobănașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton